Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

VTB līgas prezidents: "Lai iestātos mūsu līgā, vajag vismaz septiņus miljonus bankas kontā"

VTB līgas prezidents: "Lai iestātos mūsu līgā, vajag vismaz septiņus miljonus bankas kontā"
Sergejs Ivanovs. Foto: VTB-league.ru

VTB Vienotās basketbola līgas, kuru pārstāv arī “VEF Rīga” komanda, goda prezidents Sergejs Ivanovs krievu medijiem paskaidrojis, ka nākamajā sezonā līgas sastāvs nepieaugs, jo nav saņemti pieteikumi, kā arī pastiprināti noteikumi par jaunas komandas iestāšanos līgā.

“Nākamajā sezonā VTB līgā jaunu komandu nebūs, esmu par to pārliecināts,” sacīja Sergejs Ivanovs. “Nav iesniegti pieteikumi. Turklāt ar vairuma klubu atbalstu līga ir pieņēmusi jaunus noteikumus, kas paredz daudz stingrākas prasības jaunajiem klubiem, kas vēlas iestāties līgā. Potenciālajam jaunajam klubam jāsniedz izraksts no bankas konta, kurā ir vismaz 500 miljoni rubļu (apmēram 6.9 miljoni eiro). Nevis finansiālās garantijas, nevis politiķu vēstules, bet gan bankas konta izraksts.”

“Otrkārt, nepieciešams, lai klubs jau nāk līgā ar savu arēnu, kurā ir vismaz pieci tūkstoši vietu,” turpināja Ivanovs. “Ja šādas arēnas klubam nav, arī tad nekādu sarunu nemaz nav. Mēs veidojam profesionālu līgu un darām to nopietni.”

VTB līgā šosezon spēlēja 14 komandas no sešām valstīm – vairums bija no Krievijas, bet piedalījās arī pa vienam Latvijas, Baltkrievijas, Igaunijas, Polijas un Kazahstānas klubam.

Izmantotie resursi:
Ziņu aģentūra TASS


, 2019-06-09 17:49, pirms 5 gadiem
Uz izziņas izsniegšanas brīdi!
, 2019-06-09 19:52, pirms 5 gadiem
Tad jau Jaunups varēs pārī ar Savicki braukt uz Maskavu klanīties un tirgot latviešu godu par iespēju būt peramajiem krievu naudas līgās.
, 2019-06-09 20:09, pirms 5 gadiem
norcha 172 rakstīja: Tad jau Jaunups varēs pārī ar Savicki braukt uz Maskavu klanīties un tirgot latviešu godu par iespēju būt peramajiem krievu naudas līgās.
Nu kaut kur nauda būs jāņem, šaubos ka Latvijā, kāds uzņēmums būs gatavs šķirties no 7 milj, vienam klubam, kaut arī vtb tirgus ir liels
, 2019-06-09 20:34, pirms 5 gadiem
norcha 172 rakstīja: Tad jau Jaunups varēs pārī ar Savicki braukt uz Maskavu klanīties un tirgot latviešu godu par iespēju būt peramajiem krievu naudas līgās.
Es nesaprotu, kā tādu mēslu var uzrakstīt? It īpaši vēl rakstu neizprotot. Vai arī to, ka vef darbojas ar Latvijas uzņēmumu iedoto resursu. Ja te kādam būtu septiņi miljoni, tad te Eirolīgas klubs būtu. Vienīgais, kurš uz krievzemi brauc ir Savickis.
, 2019-06-10 09:55, pirms 5 gadiem
Kāds arī māk lasīt? Lai ienāktu JAUNS klubs. Nevis esošajiem ir šāda prasība, bet lai ienāktu JAUNS klubs. Tas ir vāks, kas notiek ar cilvēkiem LV. jo tālāk, jo trakāk. Sākat kautko darīt, lai attīstītu savu domāšanu un apkārt notiekošā izpratni un sapratni. Izlasa un neko nesaprot, ko izlasījuši.
, 2019-06-10 16:11, pirms 5 gadiem
kaspars_mucenieks_1064567990343043 rakstīja: Kāds arī māk lasīt? Lai ienāktu JAUNS klubs. Nevis esošajiem ir šāda prasība, bet lai ienāktu JAUNS klubs. Tas ir vāks, kas notiek ar cilvēkiem LV. jo tālāk, jo trakāk. Sākat kautko darīt, lai attīstītu savu domāšanu un apkārt notiekošā izpratni un sapratni. Izlasa un neko nesaprot, ko izlasījuši.
kursh gan sevi cienosh klubs grib spelet psrs chempi ? ar sudainu mietu uz turieni nevienu neaizdzisi
Metjū Kostello starp Torniki Šengeliju un Danielu Heketu. Foto: Baskonia
6

Lielisks sezonas sākums, briesmīgas beigas: "Virtus" netiek Eirolīgas ceturtdaļfinālā

ULEB Eirolīgas sezona ar zaudējumu otrajā pārspēlē noslēgusies Lukas Banki trenētajam un Riharda Lomaža pārstāvētajam Itālijas basketbola klubam Boloņas "Virtus", kas izbraukumā ar 77:89 piekāpās Vitorijas "Baskonia".
Ife Lundbergs pret Vaņu Marinkoviču. Foto: imago images/Scanpix

Banki ''Virtus'' vai ''Baskonia'': Vitorijā noskaidros Eirolīgas play-off dalībnieci

Šovakar pulksten 21.30 Spānijas pilsētā Vitorijā tiks aizvadīta izšķirošā ULEB Eirolīgas pārspēļu jeb play-in spēle starp vietējo ''Baskonia'' un Lukas Banki trenēto un Riharda Lomaža pārstāvēto Boloņas ''Virtus''. Uzvarētāja tiks pie astotās vietas izslēgšanas spēļu bildē un ceturtdaļfināla dueļa pret pašreizējo čempioni Madrides ''Real''. Mača translācija kanālā ''Go3 Sport 1''.
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.