Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Žagars ar četriem punktiem sekmē ''Joventut'' septīto uzvaru ULEB Eirokausā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Žagars ar četriem punktiem sekmē ''Joventut'' septīto uzvaru ULEB Eirokausā
Artūrs Žagars. Foto: Joventut

Šodien ULEB Eirokausā devīto spēli aizvadīja Artūra Žagara Badalonas ''Joventut'', kas izbraukumā pārliecinoši ar 89:75 pārspēja Venēcijas ''Umana Reyer'', tādējādi izcīnot septīto uzvaru A grupā. Artūrs Žagars astoņās minūtēs izcēlās ar četriem gūtiem punktiem.

ULEB Eirokausa regulārās sezonas A grupas spēlē uzvaru izcīnīja Artūra Žagara Badalonas ''Joventut'' izbraukumā ar 89:75 pārspēja Venēcijas ''Umana Reyer''. Izšķirošo pārsvaru viesi ieguva otrajā ceturtdaļā, to uzvarot ar 26:14, bet pēc pirmā puslaika atrodoties vadībā ar 50:35.

Otrais puslaiks pagāja līdzīgā spēlē, bet ''Joventut'' basketbolistiem izdevās droši novadīt spēli līdz uzvarai. Artūrs Žagars laukumā pavadīja 08:21 minūtes, kuru laikā guva četrus punktus (2p. 0/1, 3p. 1/1, s.m. 1/2), atdeva vienu rezultatīvu piespēli, kā arī pieļāva vienu kļūdu.

''Joventut'' ar septiņām uzvarām deviņās spēlēs ieņem pirmo vietu A grupā, kamēr ''Umana Reyer'' ar divām uzvarām deviņās spēlēs ir priekšpēdējie.

Izmantotie resursi:
https://www.eurocupbasketball.com/e...