Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kanālā Viasat Sport Baltic Eirolīgas vienpadsmitās kārtas spēles

Kanālā Viasat Sport Baltic Eirolīgas  vienpadsmitās kārtas spēles
Kauņas "Žalgiris" galvenais treneris Šarūns Jasikēvičs
Foto: euroleague.net

Šonedēļ Viasat sporta kanāls Viasat Sport Baltic pārraidīs Turkish Airlines Eirolīgas vienpadsmitās kārtas spēles: Madrides Real – Kauņas Žalgiris, Emporio Armani – Maskavas CSKA, Anadolu Efes – Barcelona, Baskonia – Darussafaka un Olympiacos – Kazaņas Unics. Baudi basketbolu kanālā Viasat Sport Baltic!

Turkish Airlines Eirolīgas vienpadsmitajā kārtā Latvijas basketbolistu klubs spēlēs izbraukumā – Ainara Bagatska un Daira Bertāna Stambulas Darussafaka ar Vitorijas Baskonia.

Mārtiņš Gulbis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Pagājušajā nedēļā Kauņas klubs izcīnīja savu pirmo uzvaru viesos kopš 2015.gada 10.decembra. Žalgiris divas uzvaras pēc kārtas Eirolīgas turnīrā nebija izcīnījis trīs sezonas, arī trenerim Jasikēvičam šī bija pirmā izbraukuma uzvara kā galvenajam trenerim. Kopumā Žalgiris leģionāri sāk rādīt labu sniegumu. Kevins Pangoss un Leo Vestermans dod ļoti lielu pienesumu, kā ierasts ļoti labā līmenī turpina spēlēt Pauļus Jankūns. Madrides Real šajā sezonā savās mājās piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, demonstrējot ļoti lielu rezultativitāti. Par novembra labāko spēlētāju Eiroligā atzīts tieši Madrides saspēles vadītājs Sergio Juls. No pēdējām sešām spēlēm savā starpā, visas sešas uzvaras izcīnījis titulētais Spānijas klubs, tieši tāpēc arī šoreiz Kauņas klubu gaida ļoti nopietns pārbaudījums.”

Māris Lindenbaums, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Pēc labā sezonas sākuma, Milānas basketbolisti jau gandrīz mēneša garumā Eirolīgas tabulā pārvietojas tikai uz leju! Lielākās problēmas sagādā sniegums aizsardzībā (vidēji spēlē ielaisti 90,5 punkti). Vēl draudīgāku fonu šim statistikas rādītājam rada fakts, ka nākamā spēle jāaizvada pret pārliecinoši rezultatīvāko komandu visā turnīrā, kas vidēji spēlē pretinieku grozā līdz šim sabēruši 93,3 punktus! Maskavas CSKA arī šo sezonu iesākuši tik pārliecinoši, ka pat zaudējuma gadījumā, viņi joprojām saglabās pirmo pozīciju, bet Milānas rindās vismaz šosezon vairs neredzēsim Alesandro Džentili, kuru kluba vadība nolēmusi aizmainīt.”

Kaspars Dvinskis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Anadolu Efes komanda centīsies gūt trešo uzvaru pēc kārtas, un šonedēļ viņus sagaida svarīgs duelis ar Barcelona. Abām komandām līdz šim izdevies uzvarēt piecās spēlēs, un panākums šajā mačā abām komandām pavērtu ceļu uz tabulas augšgalu. Efes rindās pēdējā laikā līdera lomu veiksmīgi ir uzņēmies Dereks Brauns. Viņš pagājušajā nedēļā tika atzīts par Eirolīgas vērtīgāko spēlētāju, kamēr Barcelona šogad spēlē nedaudz lēnākā tempā, viņi gūst vismazāk punktus vidēji mačā, bet arī ielaiž mazāk par pārējām komandām.”

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Baskonia un Darussafaka ir izteikti dinamiskas komandas un veido vienu no šīs nedēļas intriģējošākajiem pāriem. Baskonia (6-4) turnīra tabulā ir par vienas uzvaras tiesu priekšā saviem pretiniekiem, un komandā pēc gandrīz piecu gadu pārtraukuma atgriezies pieredzējušais Pablo Pridžioni. Darussafaka pēdējās trīs cīņas zaudējuši, tomēr ikviena viņu spēle šajā sezonā bijusi sasprigta - vidējā rezultāta starpība bijusi tikai 4.5 punkti.”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Ceturtdien, 8.decembrī 21:45 Madrides Real – Kauņas Žalgiris
• Piektdien, 9.decembrī 01:50 Emporio Armani – Maskavas CSKA
• Piektdien, 9.decembrī 18:45 Anadolu Efes – Barcelona
• Piektdien, 9.decembrī 21:45 Baskonia – Darussafaka
• Piektdien, 9.decembrī 00:00 Olympiacos – Kazaņas Unics

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja


, 2016-12-08 13:57, pirms 7 gadiem
Obligāti vienmēr jāliek šitā bilde, kur izskatās, ka kādu ņemtu priekšā?
Metjū Kostello starp Torniki Šengeliju un Danielu Heketu. Foto: Baskonia
17

Lielisks sezonas sākums, briesmīgas beigas: "Virtus" netiek Eirolīgas ceturtdaļfinālā

ULEB Eirolīgas sezona ar zaudējumu otrajā pārspēlē noslēgusies Lukas Banki trenētajam un Riharda Lomaža pārstāvētajam Itālijas basketbola klubam Boloņas "Virtus", kas izbraukumā ar 77:89 piekāpās Vitorijas "Baskonia".
Ife Lundbergs pret Vaņu Marinkoviču. Foto: imago images/Scanpix

Banki ''Virtus'' vai ''Baskonia'': Vitorijā noskaidros Eirolīgas play-off dalībnieci

Šovakar pulksten 21.30 Spānijas pilsētā Vitorijā tiks aizvadīta izšķirošā ULEB Eirolīgas pārspēļu jeb play-in spēle starp vietējo ''Baskonia'' un Lukas Banki trenēto un Riharda Lomaža pārstāvēto Boloņas ''Virtus''. Uzvarētāja tiks pie astotās vietas izslēgšanas spēļu bildē un ceturtdaļfināla dueļa pret pašreizējo čempioni Madrides ''Real''. Mača translācija kanālā ''Go3 Sport 1''.
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.