Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Frade: "Par pēdējo minūti puišiem nevaru neko pārmest"

Frade: "Par pēdējo minūti puišiem nevaru neko pārmest"
Karloss Frade
Foto: Mikus Kļaviņš

"Mēs labi saspēlējamies un cīnāmies par atlēkušajām bumbām, taču pagaidām nespējam trāpīt brīvos metienus. Acīmredzot, veiksme jānopelna," piedzīvojot neveiksmi pret Krasnojarskas "Enisey", teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Karloss Frade.

Deivids Kenedijs, "Enisey" spēlētājs

"Bija smaga cīņa, taču esmu priecīgs par izcīnīto uzvaru."

Oļegs Okulovs, "Enisey" galvenais treneris

"Pagājis maz laika pēc spēles, lai izdarītu plašus secinājumus. Pieļāvām daudz nevajadzīgu kļūdu. Bijām redzējuši VEF iepriekšējās spēles, tai skaitā pret Ņižņijnovgorodu un sapratām, ka būs cīņa. Izturējām un uzvarējām. Aizsardzībā spēlējām labāk nekā iepriekšējā spēlē, savukārt uzbrukums bija sliktāks."

Kītons Nenkivils, "VEF Rīga" spēlētājs

"Spēli pēc spēles uzlabojam sniegumu. Pagaidām bijušas tikai trīs spēles. Mēs esam jauna komanda, mums nav tik daudz pieredzes kā pretiniekiem. Šī bija pirmā spēle, kur cīņa beigās gāja punkts punktā. Ja turpināsim cīnīties, tādus metienus realizēsim. VTB līgā spēles ir ļoti fiziskas. Tā ir savādāka pieredze nekā tā, kāda man bijusi."

Karloss Frade, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Grūta spēle, ar kuras iznākumu grūti samierināties. Pieļāvām daudz kļūdu. Šī bija neglīta basketbola diena, kurā neiemetām ļoti daudz brīvu metienu. Neraugoties uz to, nepārtraucām cīnīties un augt kā komanda.

Mēs labi saspēlējamies un cīnāmies par atlēkušajām bumbām, taču vēl neesam atraduši savu precizitāti. Tajā pašā laikā pretinieki met pāri rokām un realizē grūtus metienus. Atliek secināt, ka veiksme jānopelna.

Pēdējā minūtē mums bija kādi pieci metieni no brīvām situācijām. Šoreiz neiekrita, taču par mēģināšanu saviem puišiem nevaru neko pārmest. Dāvis Geks un Ričmonds Vilde labi parāda sevi treniņos, taču viņu iespējas tuvākajā laikā doties laukumā neņemos prognozēt."


, 2015-10-08 22:06, pirms 8 gadiem
Ja šīs sezonas vidū vai ātrāk atlaidīs kādu no; Speedy, RUBIO, Mataino, Makdouvelu kā arī pašu treneri, tad tas būs tikai + komandai.
, 2015-10-08 22:07, pirms 8 gadiem
vai Karloss Frade maz zina kas ir ''zelta VEFs'' kas ir tā pamats kas ir šīs komandas gods un slava tikai iz vēstures dzimst nākotne taču Fradem šeit latvju zemē daudz kas ir svešs ir neizprotams
, 2015-10-08 22:08, pirms 8 gadiem
Frade, cik maksa tev bilete atpakal uz Spaniju? Domaju, kads sponsors atrastos, jo latviesus jau tu esi sacakarejis, bet tie arzemnieki ar paris iznemumiem ir tresas skiras materials. Starp citu, adekvats tev, papa Karlos!
, 2015-10-08 22:10, pirms 8 gadiem
Skaidrs, ka Vildes kvalitātes ir pilnīgi nepieņemamas šim līmenim (kāda velna pēc viņš tika parakstīts?? ok, tad varēja vismaz uz Jūrmalu izīrēt pāris sezonas!), taču Dāvim jau gan varēja iedot uzspēlēt, vismaz Jakoviča traumas laikā. Ar savu sniegumu viņš to ir pierādījis.
, 2015-10-08 22:54, pirms 8 gadiem
"Dāvis Geks un Ričmonds Vilde labi parāda sevi treniņos, taču viņu iespējas tuvākajā laikā doties laukumā neņemos prognozēt."
Ar Jako atgriešanos Geks pat netiks uz soliņa un Smits vispār nebūs vajadzīgs.
, 2015-10-08 22:54, pirms 8 gadiem
wolmar rakstīja: Frade, cik maksa tev bilete atpakal uz Spaniju? Domaju, kads sponsors atrastos, jo latviesus jau tu esi sacakarejis, bet tie arzemnieki ar paris iznemumiem ir tresas skiras materials. Starp citu, adekvats tev, papa Karlos!
Ātri gan šačakerējis. Nevajag pļūtīt, Bērziņ.
, 2015-10-08 22:59, pirms 8 gadiem
Geks labākais!
, 2015-10-08 23:12, pirms 8 gadiem
VEF klubs kļuvis vienkārši par Latvijas basketbola izsmieklu.... :/ Ļoti žēl, ka tā. Atceros, ka vēl pavisam nesen, kad spēlēja par tikšanu ULEB kausa 1/8 finālā (ja nemaldos), spēja sapulcināt pilnu Arēnu. Ar tādiem vīriem sastāvā kā Janičenoks, Bertāns, Bērzs, Roulends u.c. bija jau arī uz ko iet un skatīties. Ehh, ļoti žēl, ka tik zemu ir kritusi šī komanda. Un agrāk sauklis vēl bija - ''Latvijas komanda''
, 2015-10-08 23:23, pirms 8 gadiem
VEF sūdīgie gadi kaut kā sakrita ar Bērza uzmešanu. Laikam karma ;-)
, 2015-10-09 00:00, pirms 8 gadiem
Ej tu cirst, frade! Labi,labi,neesi jau vainīgs, ka vadībā talanti :-D
, 2015-10-09 01:51, pirms 8 gadiem
"Mēs labi saspēlējamies"......tas ir viens no skarbākajiem jokiem, ko esmu dzirdējis. skatoties spēli es brīnījos,kā viņš spēj izturēt šitik sliktu strītbolu, bet izrādījās, ka tas "Mēs labi saspēlējamies" viņa gaumē. sanāk, ka viņš īsti nesaprot, kas uz laukuma notiek?
, 2015-10-09 08:56, pirms 8 gadiem
nba33 rakstīja: VEF klubs kļuvis vienkārši par Latvijas basketbola izsmieklu.... :/ Ļoti žēl, ka tā. Atceros, ka vēl pavisam nesen, kad spēlēja par tikšanu ULEB kausa 1/8 finālā (ja nemaldos), spēja sapulcināt pilnu Arēnu. Ar tādiem vīriem sastāvā kā Janičenoks, Bertāns, Bērzs, Roulends u.c. bija jau arī uz ko iet un skatīties. Ehh, ļoti žēl, ka tik zemu ir kritusi šī komanda. Un agrāk sauklis vēl bija - ''Latvijas komanda''
ja Butauts nebūtu bijis pie stūres tad tajā sezonā būtu sasniegtas lielas lietas
, 2015-10-09 09:51, pirms 8 gadiem
Vidusmēra treneris, vidusmēra spēlētāji un attiecīgs komandas sniegums. Uz brīnumiem šosezon cerēt ir naivi.
, 2015-10-09 10:02, pirms 8 gadiem
Lembja labaa ola rakstīja: Brīnumi arī nav gaidāmi- vienkārši LBL play-off'os pārbrauks pāri Aivariņa blicei, ja kāda Valmiera vai Liepāja jau agrāk nebūs nokodusi to Aivariņa blici. VTB visticamāk par 1-2 uzvaru tiesu paliks aiz play-off robežas.
Lbl viņi paliks aiz po strīpas. VTB kopā ar minsku cīnīsies par pirmspēdējo vietu. Visticamāk, ka sezonas beigās arī Mejeri noliks uz soliņa un Bērziņu izīrēs Valgai un tiks paņemti vēl leģionāru. 3 lēgi ies prom pēc tam vietā būs 4 u.t.t Vefam šī varētu būt neveiksmīgākā sezona vispār kāda bijusi.
Skatītāji uz vtb nāk mazāk nekā uz LU,ogres spēlēm, nerunājot par Valmieru un Liepāju. Viss galīgi iet uz grunti, tad pateicoties Jaunupam un jaunajam trenerim, kurš taktiskās piezīmes aizliedz sist un spēlētāji virs 2.08 viņam riebjas!
, 2015-10-09 16:24, pirms 8 gadiem
Frade, beidz muldēt un saliec komandu tā,lai parādās kaut kādas saspēlētības, komandas basketbola iezīmes. Pagaidām tu netiec galā ar galveno basketbola trenera elementu, nespēj uztaisīt komandu. Labu spēlētāju pilnīgi pietiek, atliek tikai pierādīt,ka tu to spēj.
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.
Rolands Šmits. Foto: Dainius Lukšta/Basketnews.lt
1

Šmits potītes savainojuma dēļ nespēlēs arī Eirolīgas 32. kārtas mačā pret ''Olimpia''

Latviešu spēka uzbrucējs Rolands Šmits potītes savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Kauņas ''Žalgiris'' komandai ceturtdienas cīņā ULEB Eirolīgā, preses konferencē atklāja itāļu speciālists Andrea Trinkjēri.