Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Žalgira" ilggadējais uzbrucējs Ulanovs pievienosies "Fenerbahce"

Rolands Eliņš

"Žalgira" ilggadējais uzbrucējs Ulanovs pievienosies "Fenerbahce"
Edgars Ulanovs. Foto: Reuters/Scanpix

Turcijas basketbola klubs „Fenerbahce” paziņojis par sastāva papildināšanu ar Kanādas basketbolistu Dišonu Pjēru, un basketbola mediji vēsta, ka drīzumā komandai pievienosies arī Lietuvas spēlētājs Edgars Ulanovs, ar kuru esot panākta principiāla vienošanās par līguma noslēgšanu.

28 gadus vecais uzbrucējs Edgars Ulanovs Kauņas „Žalgirī” pavadījis gandrīz visu savu karjeru. Viņš komandai pievienojās 2010. gadā un, lai arī sākumā dažas sezonas pavadīja īrē, Kauņas klubu pārstāvēja visu šo laiku, kļūstot par seškārtēju Lietuvas čempionu.

Medijs „beIN” vēsta, ka Ulanovs panācis vienošanos par pārcelšanos uz Turcijas basketbola grandu „Fenerbahce”. Sagaidāms, ka līgums tiks noslēgts tuvākajā laikā.

Ulanovs pirms sešiem gadiem ieguva VTB Vienotās līgas sezonas labākā jaunā spēlētāja balvu, viņš divreiz ticis atzīts par Lietuvas basketbola līgas finālsērijas MVP, kā arī ilgstoši bijis stabils „Žalgira” rotācijas spēlētājs Eirolīgā. Viņš „Žalgira” sastāvā Eirolīgā aizvadījis 175 spēles, vidēji mačā gūstot 7.2 punktus un savācot 3.5 atlēkušās bumbas.

Tikmēr pavisam oficiāli „Fenerbahce” jau nokārtojusi darījumu ar 26 gadus veco uzbrucēju Dišonu Pjēru. Kanādas spēlētājs iepriekšējās trīs sezonās pārstāvēja Itālijas „Dinamo Basket Sassari” vienību, kamēr savas profesionālās karjeras sākumā spēlēja Vācijā.

     [+] [-]

, 2020-07-09 04:04, pirms 4 gadiem
Mūsējie nogulēja
To Ulanovu varēja VEF pańemt, būtu noderīgs

     [+] [-]

, 2020-07-09 07:12, pirms 4 gadiem
Vef ir lieki 700k sezonā??