Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Lucis un Kozlovskis tiesās Čempionu līgas "Final 4"

Lucis un Kozlovskis tiesās Čempionu līgas "Final 4"
Mārtiņš Kozlovskis. Foto: Rekurzeme/Kurzemes Vārds

Latvijas tiesneši Oskars Lucis un Mārtiņš Kozlovskis saņēmuši uzaicinājumu strādāt Basketbola Čempionu līgas trešās sezonas "Četru finālā", kas 3.-5. maijā notiks Beļģijas pilsētā Antverpenē.

Abi tiesneši jau aprīļa sākumā tika atzinīgi novērtēti, tiesājot Čempionu līgas izšķirošās ceturtdaļfināla spēles.

Oskars Lucis kopā ar Aleksandaru Glisiču no Serbijas un Sergeju Zaščuku apkalpoja Atēnu AEK un Bambergas “Brose” dueli. Izšķirošajai cīņai Atēnu Olimpiskajā arēnā OAKA sekoja vairāk nekā 17 tūkstoši skatītāju. Vācijas klubs divu spēļu summā uzvarēja ar 138:136.

Mārtiņš Kozlovskis tajā pašā dienā, 3. aprīlī, ar Srdanu Dozai no Horvātijas un Panajoti Anastopulosu strādāja Itālijas basketbola pilsētā Boloņā. Vietējais “Virtus” uzvarēja Francijas “Nanterre” ar 73:58, divu spēļu summā gūstot virsroku ar 148:141.

Pusfināla pāri tiks noskaidroti izlozē – neskaitot Bambergu un Boloņas “Virtus”, finālturnīrā piedalīsies arī Spānijas vienība “Iberostar Tenerife” un mājinieki “Telenet Giants Antwerp”. Spēles notiks 18 500 vietu ietilpīgajā “Sportpaleis” arēnā.

Kozlovskis pērn tiesāja FIBA Eirolīgas un Čempionu līgas finālus. Turpinājumā viņam tika uzticēta vēl viena izšķiroša spēle – 2018. gada 8. jūlijā Argentīnas pilsētā Santafē liepājnieks tiesāja Pasaules U17 kausa finālspēli starp ASV un Francijas izlasēm.

Kozlovska karjera attīstās ļoti dinamiski. Viņš strādāja “EuroBasket 2017” Turcijā un “EuroBasket Women 2017” Čehijā, turklāt tiesāja bronzas cīņu starp Beļģijas un Grieķijas basketbolistēm. Vidū bija arī Eiropas U18 čempionāts Slovākijā un U16 finālturnīrs Melnkalnē.


, 2019-04-08 17:49, pirms 5 gadiem
Tas ir tas,kurš pēc mazākā kontakta svilpj? nebūs nekāda basketbola
, 2019-04-09 01:05, pirms 5 gadiem
Malači džeki. Atceros, sēdēju uz soliņa pretējā galā, pateicu ha un dabūju no Luča tehnisko . Nezinu, kā viņš mani pēc ha no laukuma otra gala atšifrēja
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
1

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu un zaudē "Maccabi"

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91.
Rolands Šmits. Foto: Žalgiris
17

"Monaco" iepirkumu sarakstā ierakstīts Šmita uzvārds

ULEB Eirolīgas pamatturnīrā trešo vietu ieņēmusī AS "Monaco" starp potenciālajiem nākamās sezonas sastāva papildinājumiem noskatījusi Latvijas izlases basketbolistu Rolandu Šmitu, vēsta itāļu portāls "Sportando".
Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
1

Eirolīgā sāksies "play-off": "Real" un "Panathinaikos" pret pārspēļu uzvarētājām

Šovakar ULEB Eirolīgā sāksies ceturtdaļfinālu izspēle. Madrides "Real" cīnīsies pret citu Spānijas komandu "Baskonia", kamēr "Panathinaikos" uzņems Telavivas "Maccabi".