Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis pēc spēles pret VEF uz pusgadu paliek bez Meinora palīdzības

Rolands Eliņš

Bagatskis pēc spēles pret VEF uz pusgadu paliek bez Meinora palīdzības
Eriks Meinors
Foto: Nn-basket.ru

Krievijas basketbola klubs "Nizhny Novgorod" šodien oficiāli apstiprinājis saspēles vadītāja Erika Meinora svētdienas spēlē gūtā savainojuma nopietnību un pavēstījis, ka Meinors nevarēs spēlēt sešus mēnešus.

Eriks Meinors kopā ar Ainara Bagatska vadīto "Nizhny Novgorod" svētdien Rīgā aizvadīja pirmo VTB līgas jaunās sezonas spēli, kurā tikās ar Latvijas komandu VEF. Ņižņinovgorodas komandai mačs izvērtās sekmīgs un tajā tika tika gūta uzvara ar 87:75, taču otrajā ceturtdaļā neveiksmīgi ceļgalu pagrieza Meinors un bija spiests spēli atstāt. "Mums jau tā trūka spēlētāju, kuri spējīgi apspēlēt viens pret vienu," pēcspēles preses konferencē ar rūgtumu izteicās Bagatskis.

Papildu medicīniskajās analīzēs piepildījušās pesimistiskākās prognozes, un 28 gadus vecajam spēlētājam konstatēts krustenisko saišu plīsums. Viņš atgriezīsies dzimtajā ASV, kura viņam tiks veikta operācija, bet atlabšanas termiņš paredzēts sešu mēnešu ilgumā.

Meinors piecas sezonas pavadījis dažādos Nacionālās basketbola asociācijas klubos un 2012. gadā "Thunder" rindās jau cieta līdzīgu savainojumu tajā pašā ceļgalā. Savā NBA karjerā Meinors vidēji spēlē bija izcēlies ar 4.3 punktiem un 2.8 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
Эрик Мэйнор выбыл на 6 месяцев - Официальный...