Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Timma rītdien mačā pret "Žalgiri" nebūs "Khimki" sastāvā

Timma rītdien mačā pret "Žalgiri" nebūs "Khimki" sastāvā
Jānis Timma. Foto: BC Khimki

Rītdien paredzētajā ULEB Eirolīgas mačā Kauņā "Khimki" komandas sastāvā nebūs Jāņa Timmas, liecina turnīra organizētāju sniegtā informācija.

Maskavas apgabala "Khimki" Eirolīgas sezonu aizvada neveiksmīgi un atrodas pārliecinošā pēdējā vietā kopvērtējumā, turklāt šobrīd komandai traucē savainojumi. Par rītdienas spēli ir neskaidrība par Jūnasa Jerebko un Sergeja Moņas dalību tajā, bet Eirolīgas mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka trešo maču pēc kārtas izlaidīs Jānis Timma.

Timma, kurš šosezon Eirolīgā komandai palīdzējis ar tieši 100 gūtiem punktiem (7.7 vidēji spēlē), traumas dēļ nespēlēja arī iepriekšējā Eirolīgas mačā pret "Olympiacos" un VTB Vienotās līgas spēlē pret "Nizhny Novgorod".

"Khimki" mājaslapā veltītajā materiālā par rītdien gaidāmo spēli pret Kauņas "Žalgiri" Timmas nespēlēšana nav pieminēta. "Khimki" galvenais treneris Rims Kurtinaitis citēts, norādot, ka, lai viņa komanda joprojām nav labākajā sastāvā, šobrīd spēlētāji ir labākā fiziskajā formā un gatavi pacīnīties par revanšu – oktobrī "Žalgirs" viesos uzvarēja ar 84:70.

Eirolīgas kopvērtējumā "Žalgiris" pakāpies uz sesto vietu (bilance 10-7), turklāt uzvarējis piecās spēlēs pēc kārtas, kamēr "Khimki" ar bilanci 2-15 par trim uzvarām atpaliek no priekšpēdējās vietas.

Skaties pasaules klases sporta tiešraides Go3!

Izmantotie resursi:
https://www.euroleague.net/news/i/b...


, 2021-01-07 21:27, pirms 3 gadiem
Timmu jau taisoties atlaist no Khimik!
Vienīgā iespēja noturēties - ja naturalizēsies!
, 2021-01-07 21:38, pirms 3 gadiem
Sedakovam jāmeklē jauna darbavieta. Vis ticamāk tur krievzemē arī paliks... varēs filmēties klipos pa pliko cik uziet. Nebūs laiks jatērē bumbošanai
, 2021-01-07 23:42, pirms 3 gadiem
Sedjakovam nav laika basīti spēlēt, jāpozē ar sievas pliko dupsi!
, 2021-01-08 04:36, pirms 3 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Sedjakovam nav laika basīti spēlēt, jāpozē ar sievas pliko dupsi!
nu vinjam vismaz ir sieva ar seksigu dupsi plus vel var pabumboties krievzeme par ko ari tiri labi maksa
, 2021-01-08 22:10, pirms 3 gadiem
Vienkarsi man intrese Vai Timma varetu palidzet izlase Vins vajag restarts ticibu sev
Andrea Trinkjēri un Rolands Šmits. Foto: BC Žalgiris Kaunas
2

Žurnālists: Trinkjēri tuvojoties sadarbības turpināšanai ar Kauņas ''Žalgiris''

Lietuviešu basketbola žurnālists Donāts Urbons vēstī, ka itāļu speciālists Andrea Trinkjēri esot tuvu līguma pagarināšanai ar Lietuvas basketbola flagmani Kauņas ''Žalgiris'', ko pārstāv arī Rolands Šmits.
Kitija Laksa un Kamija Smola 2024. gada 14. aprīlī. Foto: EuroLeague Women
15

Kitija Laksa – Eirolīgas čempione

Stambulas "Fenerbahce" basketbolistes (16-2) svētdien, 14. aprīlī, Mersinā uzvarēja "Villeneuve d`Ascq" (11-8) ar 106:73 un otro gadu pēc kārtas triumfēja FIBA Eirolīgā. Kitija Laksa nopelnīja pirmo titulu. Prāgas USK bronzas spēlē sagrāva "Mersin" – 95:67.
Emma Mēsemana 2024. gada 13. aprīlī. Foto: EuroLeague Women
2

Neatkārtojamā Emma Mēsemana – divkārtēja Eirolīgas vērtīgākā spēlētāja

Beļģijas superzvaigzne Emma Mēsemana otro gadu pēc kārtas atzīta par sezonas vērtīgāko spēlētāju FIBA Eirolīgā basketbolā sievietēm, sestdien, 13. aprīlī, informēja turnīra rīkotāji.