Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Freimanim 2/10 metienos no spēles, "Anwil" sāpīgs zaudējums Čempionu līgā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Freimanim 2/10 metienos no spēles, "Anwil" sāpīgs zaudējums Čempionu līgā
Rolands Freimanis (Nr. 23) aizsardzībā. Foto: FIBA

Iespēju iekļūt FIBA Čempionu līgas izslēgšanas spēļu zonā neizmantoja Rolanda Freimaņa pārstāvētais Polijas klubs Vloclavekas "Anwil", kas izbraukumā ar 77:85 atzina Po "Élan Béarnais Pau-Lacq-Orthez" pārākumu.

Freimanis šovakar spēlēja 18:47 minūtes, gūstot sešus punktus (2/6 - 2p., 0/4 - 3p., 2/2 - s.m.), savācot astoņas atlēkušās bumbas, divreiz pārtverot bumbas, izdarot trīs noteikumu pārkāpumus, pieļaujot divas kļūdas un nopelnot +/- rādītāju -16. "Anwil" vienībā ar 25 punktiem rezultatīvākais bija Rikijs Ledo, kamēr mājiniekiem tikpat punktus iemeta Džastons Dentmons. "Élan Béarnais Pau-Lacq-Orthez" sastāvā izcilu sniegumu zem groziem (17 atlēkušās bumbas) nodemonstrēja bijušais "Ventspils" basketbolists Usmans Dramē.

"Anwil" ar piecām uzvarām desmit spēlēs B grupā ieņem piekto vietu, bet "Élan Béarnais Pau-Lacq-Orthez" ar 3-7 pakāpās uz septīto pozīciju.

D apakšgrupā ne mazāk svarīgas nozīmes spēlē trenera asistenta Sanda Buškevica Klaipēdas "Neptūnas" mājās ar 80:86 atzina tiešās konkurentes cīņā par "play-off" Saloniku PAOK pārākumu. Uzvarētājiem 18 punktus guva Adams Smits, kamēr mājinieku labā 16 punktus iemeta Deivids Gaiļuss. "Neptūnas" ar bilanci 4-6 noslīdēja līdz grupas pēdējai vietai, kamēr PAOK ar līdzīgiem rādītājiem ir septītā.

"7DAYS" ULEB Eirokausa otro posmu ar uzvaru iesāka Itālijas komanda Brešas "Germani Leonessa", kas savā laukumā, spēlējot bez mazu savainojumu guvušā Ojāra Siliņa, ar 63:57 pieveica Patras "Promitheas" no Grieķijas. Brešas kluba labā līderis ar 19 punktiem un sešām bumbām zem groziem bija Avudu Abass. Bez minētajām komandām Eirokausa F apakšgrupā spēlē arī vācu Oldenburgas "EWE Baskets" un cita itāļu vienība Venēcijas "Umana Reyer".

Izmantotie resursi:
https://www.championsleague.basketb...
https://www.eurocupbasketball.com/e...