Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Zībarts: "Neizdevās izvairīties no kritumiem"

Zībarts: "Neizdevās izvairīties no kritumiem"
Mārtinš Zībarts (pa labi)
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pēc vakar Eiropas Kausa izcīņas spēlē piedzīvotā zaudējuma 74:84 vietējam "Dynamo", Rīgas "Barons/LMT" treneris Mārtiņš Zībarts atzina, ka kopumā tika parādīts labs sniegums, taču neizdevās izvairīties no kritumiem.

Atgādināsim, ka "Barons/LMT" ļoti sīvi spēkojās ar "Dynamo" komandu un beigās pēc Šķēles un Aleksandera pūlēm trīs minūtes pirms finālsvilpes "baroni" spēja pietuvoties līdz mīnus seši - 69:75. Taču beigās spēka nepietika un mājinieki izcīnīja uzvaru ar 84:74. Mūsējo labā 25 punktus guva un desmit atlēkušās bumbas izcīnīja Demetriuss Aleksanders.

"Šovakar kopumā parādījām labu sniegumu, taču neizdevās izvairīties no kritumiem," preses konferencē teica Rīgas "Barons/LMT" treneris Mārtiņš Zībarts. "Lielāko spēles daļu tikai nedaudz atpalikām no sāncenšiem, taču tā arī neizdevās lauzt spēles gaitu. Ja mēs visas 40 minūtes būtu demonstrējuši vienlīdz labu spēli, tad rezultāts noteikti būtu citādāks. Mēs noteikti nospēlējām labāk nekā abu komandu pirmajā mačā Rīgā. Komanda joprojām ir veidošanās stadijā, tādēļ daudz strādājam, lai spēle kļūtu labāka. Pēc šīs neveiksmes esam zaudējuši iespēju kvalificēties otrajam posmam, taču mums ir labas izredzes turnīru pabeigt pozitīvā gaisotnē, pēc nedēļas Rīgā labi nospēlējot pret "Unics"."

"Šajā spēlē galvenais bija izcīnīt uzvaru, lai nodrošinātu otro vietu grupā, kas ļauj kvalificēties Eirokausu otrajam posmam. Uzdevumu izpildījām," teica "Dynamo" galvenais treneris Deivids Blats. "Kontrolējām spēles gaitu, epizodiski demonstrējām arī vēlamo sniegumu, taču ar to nebija pietiekami, lai lauztu spēles gaitu. Jau ierasts, ka šosezon mūsu komanda nespēj izvairīties no kritumiem un kāpumiem mača gaitā. Pie snieguma stabilitātes mums nepieciešams vēl piestrādāt. "Dynamo" noteikti var spēlēt labāk."

Izmantotie resursi:
barons.lv


, 2009-01-07 13:04, pirms 15 gadiem
nu turēšu pie vārda par to uzvaru pār unics!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-07 13:25, pirms 15 gadiem
it kaa uniksam ir 5-0 un diezin vai riigaa vinji speelees ar labaakajiem speekiem un pilniem apgriezieniem, taa kaa baronam visas iespeejas!
, 2009-01-07 13:29, pirms 15 gadiem
Šādi ir jāspēlē ne tikai pret Dynamo , bet pret citiem pretiniekiem arī , un būs kārtībā.
Slēpts komentārs: edwarts
, 2009-01-07 13:51, pirms 15 gadiem
Labais, barons.lv pārspiedis no Dinamo lapas un Tetera vārdus piešķīris Zībartam, esports spiedis tālāk. Autors - Teteris.
, 2009-01-07 14:09, pirms 15 gadiem
"Komanda joprojām ir veidošanās stadijā..." Tas ir pizdets!!! Cik tad ilgi vēl! Tas paliek smieklīgi! ir jau janvāris!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-07 15:56, pirms 15 gadiem
puslaiks rakstīja: nu turēšu pie vārda par to uzvaru pār unics!
Originalaja teksta nekur nav teikts, ka uzvares "We lost all chances to quality to next round but we'll try to finish this competition positively, by playing good in last game versus Unics"
, 2009-01-07 18:20, pirms 15 gadiem
Banzai rakstīja: "Komanda joprojām ir veidošanās stadijā..." Tas ir pizdets!!! Cik tad ilgi vēl! Tas paliek smieklīgi! ir jau janvāris!
tev nav pie d....,kādā komplektēšanas stadijā ir Barons? Jebšu māksligais sašutums ir vienīga iespēja KARTĒJO reizi uztopīt Barona virzienā. āksts.
, 2009-01-07 21:16, pirms 15 gadiem
Labvēlis rakstīja: tev nav pie d....,kādā komplektēšanas stadijā ir Barons? Jebšu māksligais sašutums ir vienīga iespēja KARTĒJO reizi uztopīt Barona virzienā. āksts.
no vienas puses man põ!!! bet es brīnos ka avr tik ilgi komplektēties! no kļūdām nemācās!
Kostass Slukass. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

Slukass revanšējas un saber 29 punktus, Madrides "Real" jau soli no Final 4

Grieķu basketbolists Kostass Slukass, kurš ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīra pirmajā cīņā pieļāva izšķirošo kļūdu, aizvadīja iespaidīgu 29 punktu spēli Atēnu "Panathinaikos" rindās, kaļot savas komandas panākumu ar 95:79 pār Telavivas "Maccabi". Savukārt vienas uzvaras attālumā no četru fināla nonākusi Madrides "Real".
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix
1

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Kemnicas "Niners" basketbolisti ar Eiropas kausu. Foto: Ernesto Uhlmann/Niners Chemnitz

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.