Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Peinera sāncense "Lokomotiv-Kuban" piesaista arī NBA uzbrucēju Dekeru

Peinera sāncense "Lokomotiv-Kuban" piesaista arī NBA uzbrucēju Dekeru
Sems Dekers pret savu bijušo komandas biedru Džordžu Hilu. Foto: EPA/Scanpix

Par kārtējo Nacionālās basketbola asociācijas spēlētāju, kurš šovasar pārcēlies uz Eiropas līgām, kļuvis amerikāņu uzbrucējs Sems Dekers, kurš parakstījis viena gada līgumu ar Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban".

Dekers pirmās divas sezonas Nacionālajā basketbola asociācijā pavadīja Hjūstonas "Rockets", kas viņu 2015. gadā draftēja ar 18. numuru, bet pirms diviem gadiem Krisa Pola darījumā tika aizmainīts uz Losandželosas "Clippers". Pirms gada Dekers tika aizsūtīts uz Klīvlendas "Cavaliers".

Decembrī Dekers somas krāmēja atkal, jo trīs komandu darījumā nokļuva Vašingtonas "Wizards" – viņa komandas biedrs Džordžs Hils pārcēlās uz Milvoki "Bucks". Vašingtonas "Wizards" sastāvā Dekers visās 38 spēlēs devās uz maiņu un vidēji 16,3 minūtēs sakrāja 6,1 punktu, 3,0 atlēkušās bumbas un 1,0 rezultatīvu piespēli. 25 gadus vecais amerikānis iepriekšējā sezonā saņēma 2,8 miljonus ASV dolāru.

Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" mēneša sākumā vienojās arī ar lietuviešu saspēles vadītāju Mantu Kalnieti. Iepriekšējā sezonā Krasnodaras klubs ceturtdaļfinālā izstājās gan ULEB Eirokausā, gan Vienotajā līgā, piekāpjoties attiecīgi Kazaņas UNICS un Sanktpēterburgas "Zenit". Šosezon "Lokomotiv-Kuban" Eirokausā spēlēs vienā apakšgrupā ar Žaņa Peinera jauno klubu Belgradas "Partizan", kā arī Lietuvas "Rytas", Turcijas "Tofas", Francijas "Limoges" un Itālijas "Umana Reyer".

Izmantotie rersursi:
https://lokobasket.com/news/72755/


, 2019-08-06 11:16, pirms 5 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=KbH...
Bet ir labs spēlētājs.
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.