Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Olympiacos" pagarina līgumu ar galveno treneri Sfairopulosu

Andrejs Siliņš

"Olympiacos" pagarina līgumu ar galveno treneri Sfairopulosu
Jannis Sfairopuloss
Foto: AFP/Scanpix

Grieķijas čempionvienība basketbolā Pirejas "Olympiacos" parakstījusi jaunu līgumu ar komandas galveno treneri Janni Sfairopulosu, kurš par komandas galveno stratēģi sāka strādāt īsi pēc pagājušās sezonas sākuma.

Pagājušo sezonu "Olympiacos" sāka ar Georgiosu Barcokasu galvenā trenera amatā, taču neilgi pēc sezonas sākuma abu pušu ceļi šķīrās. Komandas vadība tika uzticēta Jannim Sfairopulosam, kurš klubā bija strādājis jau iepriekš. Uzticība attaisnojās - "Oly" sasniedza Eirolīgas finālu un izcīnīja Grieķijas čempiontitulu.

Lai gan trenerim bija spēkā līgums ar klubu arī uz nākamo un vēl vienu sezonu, tagad noslēgts jauns kontrakts, kas paredz, ka 48 gadus vecais Sfairopuloss komandu vadīs vēl divas sezonas, tātad līdz 2018. gada vasarai.

Sfairopuloss, kurš par treneri strādā jau kopš 1986. gada, strādāja "Olympiacos" jau iepriekš, no 2005. līdz 2008. gadam veicot trenera-asistenta pienākumus. Par galveno treneri iepriekš Sfairopuloss strādājis "Apollon Kalamarias", PAOK, "Kolossos Rodou" un "Panionios" vienībās, bet kā asistents bijis Grieķijas izlasē un Maskavas CSKA vienībā.

Izmantotie resursi:
Home