Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Par ambiciozā "Zenit" pirmo pastiprinājumu kļūst Kanādas izlases aizsargs Pangoss

Par ambiciozā "Zenit" pirmo pastiprinājumu kļūst Kanādas izlases aizsargs Pangoss
Kevins Pangoss. Foto: Scanpix

Krievijas basketbola klubs Sanktpēterburgas "Zenit" pavēstījis par vienas sezonas līguma parakstīšanu ar kanādiešu aizsargu Kevinu Pangosu, kurš var spēlēt gan pirmā, gan otrā numura pozīcijā.

"Viņš komandai dos līderdotības, variācijas iespējas uzbrukumā un pastāvīgus draudus sāncenšu grozam," komandas jauno spēlētāju raksturoja galvenais treneris Šavi Paskvāls. "Savos 27 gados viņš jau ir sakrājis lielu pieredzi Eirolīgā, un ceru, ka tas mūsu līdzjutējiem dos vēl lielāku pārliecību."

Pangoss vakar oficiāli pameta "Barcelona", lai arī par komandas galveno treneri kļuva Šarūns Jasikevičs, kura vadībā kanādietis ir aizvadījis savu pagaidām spilgtāko sezonu. 2017./18. g. Kauņas "Žalgiris" iekļuva Eirolīgas "Final 4", bet Pangoss sezonā izcēlās ar vidēji 12,7 punktiem un 5,9 rezultatīvām piespēlēm. Izraisījis lielu interesi vadošo klubu lokā, Pangoss parakstīja divu gadu līgumu ar "Barcelona" un debijas sezonā sāka 16 no 35 spēlēm, vidēji 20,3 minūtēs sakrājot 7,0 punktus un 3,2 rezultatīvas piespēles. Gandrīz visu šo sezonu Pangoss gan izlaida savainojuma dēļ.

Šajā starpsezonā Sanktpēterburgas "Zenit" vārds locīts daudzu labi zināmu spēlētāju un arī lielu iespējamo honorāru sakarā. Par nākamo papildinājumu, ļoti iespējams, kļūs lietuviešu centrs Arturs Gudaitis. Kā ziņo Sportando, 27 gadus vecais spēlētājs pametīs Milānas "Olimpia", kaut arī viņam līgums vēl ir uz vienu sezonu, un pārcelsies uz Sanktpēterburgu. Šajā Eirolīgas sezonā Gudaitis gan sāka tikai vienu no 19 spēlēm un vidēji nepilnās 17 minūtēs atzīmējās ar 7,3 punktiem un 4,4 atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
Кевин Пангос перешел в БК "Зенит"
https://sportando.basketball/en/art...


, 2020-07-06 12:30, pirms 4 gadiem
Toties Ambiciozais Suveizda uzrakstījis nepareizi trenera vārdu, kas LV transkripcijā ir ČAVI, nevis ŠAVI!

Dienas prieks!
Edmons Samners pret Nikolo Melli. Foto: Žalgiris Kaunas BC
4

''Žalgiris'' svarīga uzvara pret Milānu ļauj turpināt sapni par pārspēlēm

ULEB Eirolīgas 32. kārtā svarīgu uzvaru savā laukumā izcīnīja Kauņas ''Žalgiris'', kas ar 87:73 pieveica Milānas ''Olimpia''.
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.