Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kārters pievienojas VEF konkurentiem Čehijā

Kārters pievienojas VEF konkurentiem Čehijā
Tvītijs Kārters aizsardzībā
Foto: The Arizona Republic

Čehijas basketbola klubs "ČEZ Nymburk" parakstījis līgumu ar amerikāņu saspēles vadītāju Demondu "Tvītiju" Kārteru, kurš esot bijis arī Latvijas čempionu Rīgas VEF redzeslokā. "ČEZ Nymburk" ir viens no VEF pretiniekiem šajā sezonā.

Pagājušajā nedēļā izskanēja informācija, ka Rīgas VEF interesējas par bijušo "Ventspils" saspēles vadītāju Tvītiju Kārteru, kurš pēc atlaišanas no horvātu "Cibona" bija kļuvis par brīvo aģentu. Bez rīdziniekiem Kārters bijis arī Čehijas "ČEZ Nymburk" un divu Itālijas klubu redzeslokā.

Par Kārtera jauno komandu kļuvusi "ČEZ Nymburk", ar ko 26 gadus vecais basketbolists noslēdzis līgumu. Kārters pagaidām aizvietos savu tautieti Adrianu Adamsu, kurš personīgu iemeslu dēļ pametis komandu un uz nenoteiktu laiku atgriezies ASV.

Šovakar "ČEZ Nymburk" aizvada ULEB Eirokausa spēli, viesojoties Ukrainā pie Ainara Bagatska trenētā Kijevas "Budivelnik". Kārters tajā vēl nepiedalīsies, jo Eirokausa pirmajā kārtā viņš izgāja laukumā citas komandas ("Cibona") sastāvā, tāpēc šajā turnīrā drīkstēs atgriezties, sākot ar otro kārtu, kur "ČEZ Nymburk" ir tikpat kā jau iekļuvusi.

Čehijas komanda ir viens no VEF pretiniekiem VTB līgā. Pastāv arī iespēja, ka "ČEZ Nymburk" ar Rīgas klubu tiksies Eirokausu izcīņas otrajā kārtā, kurā gan VEF vispirms vēl ir jāiekļūst.

Izmantotie resursi:
ČEZ BASKETBALL NYMBURK | Následující zápas

  +1 [+] [-]

, 2012-12-05 18:09, pirms 11 gadiem
Vienalga par Kārteru, jo tas tā pat bija pilnīgs blefs par VEF. °

Bet, Triumph iesākuši labi. Cerams tāpat arī turpinās. 12:2

  +2 [+] [-]

, 2012-12-05 18:10, pirms 11 gadiem
labi vien ir,jo tgd kad Kārteru vairs dabut nevar,VEF varbut sāks skatīties uz papildinājumu garajā galā,kas viennozīmigi ir vajadzīgāka,neka velviens saspēlnieks

  -2 [+] [-]

, 2012-12-05 18:24, pirms 11 gadiem
ziemelcuuka rakstīja: labi vien ir,jo tgd kad Kārteru vairs dabut nevar,VEF varbut sāks skatīties uz papildinājumu garajā galā,kas viennozīmigi ir vajadzīgāka,neka velviens saspēlnieks
Nu, bet ja atbrīvojas no Louksa (kas arī drīz varētu notikt), tad ir vajadzīgs vēl kāds saspēlnieks, vai arī kāds 2. nr.

     [+] [-]

, 2012-12-05 18:30, pirms 11 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Nu, bet ja atbrīvojas no Louksa (kas arī drīz varētu notikt), tad ir vajadzīgs vēl kāds saspēlnieks, vai arī kāds 2. nr.
Nekur jau nav teikts, ka Louksam tiks rādītas durvis. Jo par viņa algu neko labāku arī nedabūs. Spēlēs tāptat tikai LBL un varbūt VTB pret tādām komandām kā Cmoki. Bet nu Eurocup neko labu nedabūs par Louksa algu.

Kas attiecas uz garo galu, tad tas tiks iegūts tikai tad, ja VEF tiks pāri Eurocup grupu turnīram, vai arī, ja iekļūs VTB PO.
Slēpts komentārs: Ičons

  -1 [+] [-]

, 2012-12-05 18:43, pirms 11 gadiem
Bildē baigi pēc Kuksika izskatās.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-05 18:46, pirms 11 gadiem
Tas arī ir Kuksiks!
Bildē baigi pēc Kuksika izskatās.
[/quote]

  +1 [+] [-]

, 2012-12-05 19:17, pirms 11 gadiem
VEF ir jainteresejas par kaadu Centru, nevis vinju !

     [+] [-]

, 2012-12-05 19:21, pirms 11 gadiem
VEF var interesēties kaut vai par Kobi, bet - VEFam NAV naudas... Domāju, ka VEF vadība paši redz, ka sastāvs ir jāpadziļina, bet....

     [+] [-]

, 2012-12-05 19:25, pirms 11 gadiem
Viss ir ok, nav verts parmaksat par visadiem Karteriem, varetu veleties protams stipraku sastavu, tacu ari esosais sastavs ir loti labs, pie normalaiem apstakliem bez traumam viens Bertans jau ir Kambalas verts, vienigais ko var klubam parmest ir tas, ja merkis bija top 8 eiropa, tad si grupa bija jauzvar, un skaidrs ka tam pietruka 2 augstas klases speletaju, ta pagaidam ir ta robeza kas skir VEF no labas komandas ar potencialu un tiesam jau gatavas labas komandas,kura var spelet ari Eiroliga, citada zina VEF ir labaks ka pagajuso gadu.

     [+] [-]

, 2012-12-05 21:20, pirms 11 gadiem
Denny rakstīja: VEF var interesēties kaut vai par Kobi, bet - VEFam NAV naudas... Domāju, ka VEF vadība paši redz, ka sastāvs ir jāpadziļina, bet....
Saki lūdzu, no kurienes esi ieguvis šādu info?