Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Meiers sāk VTB līgas sezonu ar 15+9 un zaudējumu CSKA

Meiers sāk VTB līgas sezonu ar 15+9 un zaudējumu CSKA
Mārtiņš Meiers, Foto: BC Enisey

Latvijas valstsvienības basketbolists Mārtiņš Meiers piektdien ar produktīvu sniegumu sāka jauno VTB Vienotās līgas sezonu, taču viņa pārstāvētā Krasnojarskas "Enisey" savā laukumā piekāpās līgas čempionei un neapšaubāmajai favorītei Maskavas CSKA - 66:91.

Meiers jau pirmajā puslaikā izcēlās ar 11 punktiem un četrām atlēkušajām bumbām, bet citi "Enisey" spēlētāji nespēja dot tik jūtamu pienesumu. Pēc pirmajām 20 spēles minūtēm viesiem bija mīnus deviņi (34:43). Otrajā puslaikā "armijnieku" pārsvars bija vēl izteiktāks, un CSKA sezonu sāka ar ļoti pārliecinošu panākumu - 91:66.

Mārtiņš Meiers cīņā iesaistījās no rezervistu soliņa, spēlēja 22 minūtes, guva 15 punktus (2p. 7/11, s.m. 1/1), izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas (četras no tām uzbrukumā), pieļāva piecas kļūdas, izprovocēja divas piezīmes, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, saņēma četras piezīmes, sakrāja +17 efektivitātes indeksa punktus un +/- rādītāju -13.

CSKA spēlēja bez spāņu saspēles vadītāja Serhio Rodrigesa, bet rezultatīvākais bija centrs Otello Hanters, kurš guva 15 punktus, kā arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. Ar 14 punktiem un piecām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Nando De Kolo.11 punkti Vilam Klaibernam.

Nākamo spēli "Enisey" jāaizvada pirmdien, savā laukumā tiekoties ar otru Krievijas Eirolīgas komandu Maskavas apgabala "Khimki".


, 2018-10-05 19:30, pirms 6 gadiem
Stati pret CSKA labi bet komanda izskatās vāja un acīs iekrīt 5 kļūdas un 4 piezīmes.
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.