Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jasikēvičs: "Sarunas ar NBA komandām joprojām notiek"

Jasikēvičs: "Sarunas ar NBA komandām joprojām notiek"
Šarūns Jasikēvičs Foto: EPA/Scanpix

Šarūns Jasikēvičs laikrakstam "Lietuvos Rytas" sacīja, ka joprojām apsver iespēju doties uz Nacionālo basketbola asociāciju. Turklāt Memfisas "Grizzlies" un Klīvlendas "Cavaliers" pārstāvji ir viesojušies Lietuvā, lai veiktu pārrunas ar 43 gadus veco treneri.

Kauņas "Žalgiris" galvenais treneris Šarūns Jasikēvičs laikrakstam "Lietuvos Rytas" atzina, ka vēl joprojām pastāv iespējamība doties otrpus okeānam. Jasikēvičs uz jautājumu par viņa nākotni atbildēja: "Sarunas ar NBA komandām joprojām notiek."

Gan Memfisas "Grizzlies", gan Klīvlendas "Cavaliers" klubu pārstāvji ir bijuši Lietuvā, lai veiktu pārrunas ar 43 gadus veco treneri. Tomēr Jasikēvičs vairākas reizes jau ir teicis, ka vēlas turpināt darbu "Žalgirī", bet apsver arī iespēju doties uz NBA.

Jasikēvičs par Kauņas "Žalgira" galveno treneri kļuva 2016. gada janvārī, nomainot Gintaru Krapiku. Šosezon "Žalgiris" pārliecinoši uzvarēja Lietuvas čempionātā, finālsērijā ar 3-0 pārspējot Viļņas "Rytas", kur par Daiņa Adomaiša asistentu strādā Uvis Helmanis. Savukārt Eirolīgas ceturtdaļfinālā Lietuvas čempioni atzina Stambulas "Fenerbahce" pārākumu, piekāpjoties ar 1-3.

Jasikēvičs netika izvēlēts 1998. gada NBA draftā, tomēr no 2005.-2007. gada pārstāvēja Indianas "Pacers". Uz neilgu brīdi lietuvietis 2007. gadā bija Andra Biedriņa komandas biedrs Goldensteitas "Warriors" rindās.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/nba-ne...

  -2 [+] [-]

, 2019-06-05 21:24, pirms 5 gadiem
Šaras ja godīgi varētu būt veiksmīgs NBA, jo viņam atšķirībā no Blata un Kokarēviča, ir autoritāte, un viņš var likt puikām riktīgi spēlēt pēc sistēmas. Grizzlies būtu ļoti pateicīga vieta, jo sastāv no underdogiem, kuriem tieši disciplīna un sistēma palīdzētu izcīnīt uzvaras.

     [+] [-]

, 2019-06-06 00:16, pirms 5 gadiem
Nu, nu, padomā pats, kā superzvaigzne Eiropā ieradies NBA... nevienam nebiji īsti vajadzīgs, nejēdza izmantot un nomarinēji savus labākos gadus uz benķa...
Trenera amatā... pēc 20spēlēm var nākties tīt makšķeres+naudu nez vai vairāk kā Eiropā kāds dos!
+tik uz ģimenes vērtībām tendētam... nez vai vajag tur pērties, puse sezona paiet lidmašīnā!!!