Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas līderes "Anadolu Efes" un "Real Madrid" neplāno samazināt algas

Agris Suveizda

Eirolīgas līderes "Anadolu Efes" un "Real Madrid" neplāno samazināt algas
Šeins Larkins. Foto: Zumapress.com / Scanpix

ULEB Eirolīgas regulārās sezonas līderes Stambulas "Anadolu Efes" un Madrides "Real", kā arī "Valencia" pagaidām nav noskaņotas samazināt algas saviem spēlētājiem, kā to darījusi virkne citu klubu, vēstīts portālā Eurohoops.vvv

Spānijas futbola čempionātā gan tiek aktīvi diskutēts par to, ka visiem augstākās līgas klubiem dīkstāves laikā būs jāpiesakās pagaidu bezdarba pabalstam, kā to jau ir izdarījuši tādi grandi kā "Barcelona" un Madrides "Atletico", nogriežot 70% algas. Gadījumā ja tiks pieņemts šāds lēmums, savu pozīciju varētu nākties pārskatīt ari Madrides "Real".

No Eirolīgas Spānijas klubiem bezdarba pabalstu izmantojusi arī "Baskonia", taču gan Madrides "Real", gan "Valencia" nolēmušas garantēt spēlētāju pilnos līgumus. Šo komandu leģionāri, tāpat kā "Anadolu Efes", arī nav pametuši valsti, un Stambulas kluba spēlētāji pat turpinot individuāli trenēties. Atgādinām, ka Madrides grandā pozitīvas analīzes tika atklātas amerikānim Trejam Tompkinsam, kurš nu gan esot izveseļojies.

Eirolīgas regulārajā sezonā ir izspēlētas 28 no 34 kārtām. Līdere ar 24 uzvarām ir "Anadolu Efes", bet ar 22 panākumiem seko "Real Madrid" un "Barcelona". "Valencia" ar bilanci 12-16 ieņem 10. pozīciju, par vienu uzvaru atpaliekot no "Khimki" un Stambulas "Fenerbahce".

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...