Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Štālbergs: ''Savas karjeras laikā vēl neko tādu nebiju piedzīvojis''

Štālbergs: ''Savas karjeras laikā vēl neko tādu nebiju piedzīvojis''
Artūrs Štālbergs
Foto: FC Zenit

Pēc ''Nizhny Novgorod'' zaudējuma (75:88) pret ''Lokomotiv-Kuban'' komandas galvenais treneris latviešu speciālists Artūrs Štālbergs pastāstīja par interesantajiem notikumiem pirms spēles sākuma.

''Nizhny Novgorod'' galvenais treneris Artūrs Štālbergs: ''Šodienas spēle bija cirks! Visas savas spēlētāja un trenera karjeras laikā neko tādu vēl nebiju redzējis. Uz spēli bija jādodas divas reizes. Pēc tam, kad bijām veikuši iesildīšanos, noskaidrojās, ka zālē nestrādā rezultāta tablo. Pie mums pienāca galvenais tiesnesis [latvietis Ingus Baumanis - aut.] un pateica, ka ''Lokomotiv'' tiks ieskaitīts tehniskais zaudējums ar 0:20.

Pēc šī paziņoja devāmies prom. Basketbolisti devās uz dušu, pārģērbās un kāpa autobusā, bet mūs vienkārši apturēja un palūdza atgriezties zālē, lai sāktu spēli. Pie tam tablo vienalga nebija sācis strādāt.''

''Runājot par pašu spēli, puiši - malači! Labi cīnījās, neskatoties uz pašreizējām sastāva problēmām. Mača likteni izšķīra pāris atslēgas momenti, pēc kuriem bija grūti cerēt uz uzvaru. Kad ir līdzīga spēle, ir jāļauj komandām pašām noskaidrot, kura no tām ir labāka,'' tā Štālbergs.

14 spēlēs VTB līgā Ņižņijnovgorodai ir 4-10 bilance un tikai 10. vieta 13 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Матч, который все-таки был! «НН» проигрывает...


, 2017-02-05 12:20, pirms 7 gadiem
Kolhozs
, 2017-02-05 12:27, pirms 7 gadiem
Neesmu ievērojis, Bērziņš ir jau Loko debitējis??
, 2017-02-05 12:31, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Neesmu ievērojis, Bērziņš ir jau Loko debitējis??
Nee, jo tikai tagad saak atguties un uznemt formu, pirmas speles noteikti bus driz, bet ari nevar rekinaties ar neko vairak ka 7-10min spele,
, 2017-02-05 14:14, pirms 7 gadiem
Kāds te vēl bļāva par VTB līgas līmeni,te nu mēs redzam to patieso līmeni.Lai tik Vef turpina tur skraidīt.Vef playoff VTB līgā 0 no 8,tā tik turpināt .
, 2017-02-05 14:34, pirms 7 gadiem
maikls19 rakstīja: Kāds te vēl bļāva par VTB līgas līmeni,te nu mēs redzam to patieso līmeni.Lai tik Vef turpina tur skraidīt.Vef playoff VTB līgā 0 no 8,tā tik turpināt .
VEF ir spēlējuši VTB līgas izslēgšanas spēlēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Edmons Samners pret Nikolo Melli. Foto: Žalgiris Kaunas BC
4

''Žalgiris'' svarīga uzvara pret Milānu ļauj turpināt sapni par pārspēlēm

ULEB Eirolīgas 32. kārtā svarīgu uzvaru savā laukumā izcīnīja Kauņas ''Žalgiris'', kas ar 87:73 pieveica Milānas ''Olimpia''.
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.