Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Pēteris Neimanis

Mesina: "Mēs bijām pārāk augstprātīgi"

Mesina: "Mēs bijām pārāk augstprātīgi"
Etore Mesina
Foto: ITAR-TASS

ULEB Eirolīgas sestajā spēļu dienā pirmo zaudējumu piedzīvoja pašreizējie kausa ieguvēji Maskavas "CSKA" spēlētāji, kas viesos ar 79:80 piekāpās "AJ Milano". Krievijas kluba galvenais treneris Etore Mesina pēc mača atzina, ka zaudējumā vainojama spēlētāju attieksme.

"Mēs darbojāmies ļoti augstprātīgi un spēlējām slikti aizsardzībā. Toties Milānas basketbolisti spēlēja ļoti apņēmīgi. Kas notika otrajā puslaikā? Iespējams, daļa manu spēlētāju nosprieda, ka cīņa jau ir galā, jo nospēlējām ļoti labu pirmo puslaiku, turklāt lieliskas un gudras publikas priekšā. Tomēr es arī netaisos apšaubīt Milānas spēlētāju nopelnus šajā uzvarā. Šī bija ļoti laba Eirolīgas spēlē, pat neskatoties uz to, kā tā sanāca tik smaga," pēc mača sacīja Mesina.

"CSKA" uzbrucējs Zorans Planiničs pēc spēles vairāk slavēja "AJ Milano" sniegumu: "Grūti pateikt, kas ar mums notika otrajā puslaikā. Viņi vienkārši darbojās ļoti labi un izlīdzināja spēli, kad mēs jau bijām nolēmuši, ka viss ir beidzies. Centāmies spēlēt uz groza apakšu, lai tiktu pie viegliem punktiem vai soda metieniem, bet mājinieku aizsardzība to neļāva."

Protams, ļoti apmierināts par izcīnīto uzvaru bija milāniešu treneris Pjeri Buči: "Esmu ļoti apmierināts ar šo spēli, jo ir ļoti svarīgi sajust uzvaru garšu. Tāpēc vēlos pateikties līdzjutējiem par lielisko atbalstu. Pirmajā puslaikā mēs spēlējām līdzīgi, kā Itālijas līgā, bet otrajā jau darbojamies ar neticamu enerģiju. Daudzi cilvēki nebija gaidījuši šo uzvaru, bet mēs tam ticējām. Zināju, ka psiholoģiski komanda ir tam gatava un tas bija pats svarīgākais."

Emocionāls pēc spēles bija arī izšķirošā groza autors Deivids Haukins: "Pirmajā puslaikā spēlējām tik jēli, it kā nemaz negribētu uzvarēt. Pārtraukumā trenerim nebija neko mums jāsaka, jo mēs zinājām, ka jādodas laukumā un kārtīgi jācīnās, ko arī darījām. Mums bija jāizcīna uzvara šajā mačā, jo neviens mums vairs neticēja. Mēs turpinājām ticēt un smagais darbs atmaksājās."

Izmantotie resursi
euroleague.net


, 2008-12-04 11:54, pirms 15 gadiem
Pirmais zaudeejums

Betway attieciiba arii fenomenaala kaads uzvaariijaas
Andrea Trinkjēri un Rolands Šmits. Foto: BC Žalgiris Kaunas
2

Žurnālists: Trinkjēri tuvojoties sadarbības turpināšanai ar Kauņas ''Žalgiris''

Lietuviešu basketbola žurnālists Donāts Urbons vēstī, ka itāļu speciālists Andrea Trinkjēri esot tuvu līguma pagarināšanai ar Lietuvas basketbola flagmani Kauņas ''Žalgiris'', ko pārstāv arī Rolands Šmits.
Kitija Laksa un Kamija Smola 2024. gada 14. aprīlī. Foto: EuroLeague Women
15

Kitija Laksa – Eirolīgas čempione

Stambulas "Fenerbahce" basketbolistes (16-2) svētdien, 14. aprīlī, Mersinā uzvarēja "Villeneuve d`Ascq" (11-8) ar 106:73 un otro gadu pēc kārtas triumfēja FIBA Eirolīgā. Kitija Laksa nopelnīja pirmo titulu. Prāgas USK bronzas spēlē sagrāva "Mersin" – 95:67.
Emma Mēsemana 2024. gada 13. aprīlī. Foto: EuroLeague Women
2

Neatkārtojamā Emma Mēsemana – divkārtēja Eirolīgas vērtīgākā spēlētāja

Beļģijas superzvaigzne Emma Mēsemana otro gadu pēc kārtas atzīta par sezonas vērtīgāko spēlētāju FIBA Eirolīgā basketbolā sievietēm, sestdien, 13. aprīlī, informēja turnīra rīkotāji.