Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jānis Gailītis: "Gromovs ir malacis – esam kļuvuši stiprāki!"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Jānis Gailītis: "Gromovs ir malacis – esam kļuvuši stiprāki!"
Jānis Gailītis un VEF: pirmā uzvara VTB līgā
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Pēc "Olybet" Latvijas basketbola spēles pret Ventspili došos uz Meksiku, lai sāktu cīņu par Pasaules kausu," izdarījis 16 rezultatīvas piespēles uzvarā pār Krasnojarskas "Enisey", teica VEF saspēles vadītājs Alekss Peress.

Oļegs Okulovs, "Enisey" galvenais treneris

"Spēlējam Basketbola Čempionu līgā, tādēļ mums bija mazāk laika sagatavoties spēlei nekā VEF. Neskatoties uz to, pirmajā puslaikā spēlētāji izpildīja prasīto. Pēc pārtraukuma no tā nebija ne vēsts – man ir kauns par komandas sniegumu. Virkne spēlētāju nospēlēja vājāk par savām spējām."

Alekss Peress, VEF aizsargs

"Mums izdevās labi izrāvieni, kārtīgi cīnījāmies par atlēkušajām bumbām un aizsardzībā. Saspēli vadu visu mūžu, taču tikai pēdējā laikā pirmā numura pozīcijā jūtos komfortabli. Treneris Jānis Gailītis man dod iespējas un es tās izmantoju.

Pēc “Olybet” Latvijas basketbola spēles pret Ventspili došos uz Meksiku, lai sāktu cīņu par Pasaules kausu. Ar izlasi dosimies uz ASV. Aizvadīsim divas spēles un pēc tam būšu atpakaļ Latvijā."

Jānis Gailītis, VEF galvenais treneris

"Apsveicu komandu! Bijām pelnījuši uzvarēt. Kontrolējām visu spēli, izņemot otro ceturtdaļu, kad nesavācām bumbas un neiemetām savus metienus. Parādījām daudzu labāko īpašību kopumu, nospēlējām labi gan uzbrukumā, gan aizsardzībā.

Iļja Gromovs ir malacis! Viņš strādā, cenšas. Mums ir plāni, kā viņu izmantot – mums viņš ir ļoti vajadzīgs. Klāvs Čavars spēlē pēc savainojuma, ir otrs piektais numurs, bet Dāvi Rozīti paņēmām kā centra spēlētāju aizstājēju. Domāju, ka viņš vēl spēlēs.

Pēc Rolanda (Freimaņa) aizbraukšanas uz Turciju veicām nelielus pārkārtojumus. Ir pozīcijas, kur esam palikuši stiprāki. Komandā ir labi spēlētāji, kuri māk spēlēt. Grūti pateikt, cik daudz laika vajadzēs Kasparam Vecvagaram, lai iejustos sezonas vidū. Turpinām meklēt kombo aizsargu, kurš varētu spēlēt pirmā un otrā numura pozīcijās."

  -1 [+] [-]

, 2017-11-05 09:34, pirms 6 gadiem
Pamatīgs panākums !

  +1 [+] [-]

, 2017-11-05 13:30, pirms 6 gadiem
Gromovs ir tizlenis!

     [+] [-]

, 2017-11-05 13:42, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Gromovs ir tizlenis!
Kas tev, tajā tukšajā paurī darās? Nosaukt cilvēku par tizleni, jo personīgi viņš tev nepatīk? Tas parāda cik zems cilvēks esi, ņemot vērā to, ka šosezon viņš demonstrē arvien labāku sniegumu, bet nu jā, uz citu spējīgs neesi

     [+] [-]

, 2017-11-05 13:59, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Kas tev, tajā tukšajā paurī darās? Nosaukt cilvēku par tizleni, jo personīgi viņš tev nepatīk? Tas parāda cik zems cilvēks esi, ņemot vērā to, ka šosezon viņš demonstrē arvien labāku sniegumu, bet nu jā, uz citu spējīgs neesi
Es ākstos šoreiz, bet piekritīsi kādreiz bija patizls, bet šogad tiešām ir progresējis, cepuri nost!

  -1 [+] [-]

, 2017-11-05 15:31, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Es ākstos šoreiz, bet piekritīsi kādreiz bija patizls, bet šogad tiešām ir progresējis, cepuri nost!
pērn, bija diezgan pašvaks, gan sodi, gan kopējais uzbrukums...Viņš tāpat kā KP sparingoja ar