Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Lietuvā izdots Romanova aresta orderis

Lietuvā izdots Romanova aresta orderis
Vladimirs Romanovs
Foto: Lietuvos rytas

Lietuvas prokuratūra izdevusi aresta orderi, lai apcietinātu bijušo Kauņas "Žalgira" basketbola kluba un skotu "Hearts" futbola kluba īpašnieku Vladimiru Romanovu, ziņo vietējie mediji.

Šī gada februārī Romanovs pameta "Žalgiri", kam atstāja vairāk nekā septiņu miljonu eiro lielus parādus. Tāpat jau ilgāku laiku administrācijā ir Romanovam piederošais skotu futbola klubs "Hearts", bet uzņēmēja aresta orderis izdots par naudas piesavināšanos "Ukio Bankas" bankrota procedūrā.

Proti, Romanovs esot aizbēdzis ar 50 miljoniem litu (apmēram desmit miljoni latu). Savukārt Skotijā Romanovu meklē par izvairīšanos no parādu atmaksāšanas.

Lietuvas un Lielbritānijas varas iestādes nolēmušas apvienot spēkus, lai uzmeklētu un arestētu Romanovu, kuram draud līdz pat septiņiem gadiem cietumā. Lietuviešu rīcībā esošā informācija liecina, ka biznesmenis atrodoties kaut kur Krievijā un saņemot medicīnisko aprūpi.

"Hearts" nonāca Romanova īpašumā 2005. gadā, bet ar Kauņas "Žalgiri" uzņēmējs spēlējās no 2009. gada.


, 2013-08-04 16:25, pirms 11 gadiem
Nauda kur pieskarās, tur sāk simirdēt! Tā lūk Sprukstiņ, tu spēlējies arī, bet nu jau sāc.......
, 2013-08-04 17:34, pirms 11 gadiem
Lai pamērcē suharus ūdenī cietumā šitas lecīgais urļiks...
, 2013-08-04 17:49, pirms 11 gadiem
Cerams,ka noķers,nekad neesmu bijis baigais Žalgira fans,bet nolaist to no kātiem...plus neviens ,kas zog svešu naudu nav pelnijis būt uz brīvām kājām..
, 2013-08-04 18:12, pirms 11 gadiem
Pokers dara savu. Liekas ka ir iegaajis baigos miinusos
, 2013-08-04 23:05, pirms 11 gadiem
No virsraksta domāju, ka Denisam Romanovam ziepes; šādos gadījumos virsrakstiem jābūt precīzākiem, ja vien autors negrib apzināti maldināt.
, 2013-08-04 23:23, pirms 11 gadiem
Ja viņam pāris miljoni tagad kabatā, tad Krievijā viņu neviens nenoķers!
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.