Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Barcelona" iespaidīgo bruņošanos turpina ar Abrinesa piesaisti

"Barcelona" iespaidīgo bruņošanos turpina ar Abrinesa piesaisti
Rasels Vestbruks un Alekss Abriness. Foto: AP/Scanpix

Spānijas basketbola komandā “Barcelona Lassa” nākamajā sezonā spēlēs arī Alekss Abriness, iepriekšējās trīs sezonas NBA pavadījis aizsargs, vēsta portāls “EuroHoops”.

“EuroHoops” vēsta, ka Abriness ir vienojies ar “Barcelona” par trīs gadu līgumu, tā detaļas pagaidām ir nezināmas. Abriness iepriekšējās trīs sezonās pārstāvēja NBA klubu Oklahomsitijas “Thunder”, ar kuru viņam bija noslēgts līgums par 15 miljoniem dolāru.

Jāatgādina, ka Rolanda Šmita pārstāvētā “Barcelona” pavisam nesen savas rindas jau papildināja ar augsta līmeņa NBA basketbolistu, pierunājot ilgtermiņa līgumu noslēgt Nikolu Mirotiču.

26 gadus vecais aizsargs Abriness no “Thunder” tika atlaists februārī, abām pusēm vienojoties par šādu rīcību Abrinesa personīgās situācijas dēļ. Kopš tā laika viņš nebija spēlējis, bet vakar publicēja video, ar kuru apliecināja savu atgriešanos basketbolā. Abriness video atklāja, ka viņš iepriekš sācis ienīst basketbolu un pat sācis baidīties no spēles, taču pēc vēršanās pēc speciālistu palīdzības šobrīd jūtas gatavs atkal ar prieku atgriezties basketbolā.

Abriness iepriekš jau pārstāvēja “Barcelona” pirms došanās uz NBA, aizvadot tajā četras sezonas. Viņa labākā sezona Eirolīgā bija 2016. gadā, vidēji mačā gūstot 9.3 punktus, savukārt savas NBA karjeras 174 mačos viņam vidēji spēlē 5.3 punkti, turklāt 16 reizes viņš devās “Thunder” sākumsastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/eurole...


, 2019-07-04 15:54, pirms 5 gadiem
Mjā Barsai nopietni papildinājumi ir sajūta ka Šmitu izīrēs.
, 2019-07-04 16:06, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Mjā Barsai nopietni papildinājumi ir sajūta ka Šmitu izīrēs.
Apšaubu, jo vins pašlaik tāpat trešais PF paliek, aiz Mirotiča un Oriolas, ja kāds no abiem savainojas, tad Šmits spēlē, vai kāds centrs izkrīt....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-07-04 16:24, pirms 5 gadiem
vājprāts, kas tur notiek ar Barcu
, 2019-07-04 16:31, pirms 5 gadiem
Barca izskatās broņojas Eirolīgas titulam
, 2019-07-04 16:32, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Apšaubu, jo vins pašlaik tāpat trešais PF paliek, aiz Mirotiča un Oriolas, ja kāds no abiem savainojas, tad Šmits spēlē, vai kāds centrs izkrīt....
100% neizīrēs. Garajā galā ir seši spēlētāji Davies,Tomic,PUstovy, Oriola, SMits un Mirotic. Drizak, ja kadu izires tas bus Pustovijs, jo Pesicam Smits patīk, redzējām kā viņam sezonas otrajā pusē pieauga minūtes.
, 2019-07-04 16:35, pirms 5 gadiem
Barsa iespaidīgi izskatās! Kas par papildinajumiem, prieks, ka latvietis tik spēcīgā kompānijā. Par Šmitu esmu mierīgs, viņam nekas salīdzinot ar iepriekšējo sezonu nav mainijies. Singletons aizvietots ar Miroticu. Pārējais viss tas pats. Ticu,ka savu vietu tur izsitīs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-07-04 16:44, pirms 5 gadiem
Kas ar Šmitu jāmaina komanda?
, 2019-07-04 17:00, pirms 5 gadiem
zaxx rakstīja: Kas ar Šmitu jāmaina komanda?
Kāpēc? Abrinesa piesaistei maz sakara ar Šmitu. Vieglā uzbrucēja pozīcijas spēlētājs.
, 2019-07-04 17:04, pirms 5 gadiem
diplomaats rakstīja: Kāpēc? Abrinesa piesaistei maz sakara ar Šmitu. Vieglā uzbrucēja pozīcijas spēlētājs.
Vai ne? Piesaista Higginsu, nebūs labi Šmitam. Piesaista Abrinesu, Šmitam jāmaina komanda Tas nekas, ka runa iet par aizsargiem ar kuriem Šmitam pat nebūs jākonkurē. Uz Šmita pozīciju klāt nācis Mirotičs, kurš ir paņemts Singletona vietā. Identiska situācija kā pirms gada.
, 2019-07-04 17:50, pirms 5 gadiem
Baumo, ka Leonards veicot pārrunas ar Barcelonu!
, 2019-07-04 18:00, pirms 5 gadiem
Varējāt arī pieminēt, ka Barsa šodien papildināja sastāvu ar Brendonu Deivisu no Kauņas Žalgira.

Sastāvs jau briest iespaidīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-07-04 18:21, pirms 5 gadiem
Kur Barsa to pikji sstancee jopcik😮 Tas tik buus zveeraa aplauziens,Ka CSKA vai REAL panjems Eiroliigas titulu😅👍
, 2019-07-05 07:04, pirms 5 gadiem
GATERŠŅIKS rakstīja: Kur Barsa to pikji sstancee jopcik😮 Tas tik buus zveeraa aplauziens,Ka CSKA vai REAL panjems Eiroliigas titulu😅👍
Apšaubu. Pašlaik izskatās, ka barca būs naudīgākā tur un paņems visu, ko varnpaņemt
, 2019-07-05 08:55, pirms 5 gadiem
Ar Mirotiča līgumu Barselona sevi faktiski nostādīja muļķu lomā eiropā, jo reālis skatoties Eiropā vis vis viskrutākie spēlētāji saņem zem 4 miljoniem sezonām un nav liela pamata uzskatīt, ka Mirotičs ir pakāpi labāks. Bet viņš noteikti par mazāku summu nenāktu un tāpēc Barselonu viņam maksās nesamērīgi lielu algu vairāku gadu garumā.
Metjū Kostello starp Torniki Šengeliju un Danielu Heketu. Foto: Baskonia
9

Lielisks sezonas sākums, briesmīgas beigas: "Virtus" netiek Eirolīgas ceturtdaļfinālā

ULEB Eirolīgas sezona ar zaudējumu otrajā pārspēlē noslēgusies Lukas Banki trenētajam un Riharda Lomaža pārstāvētajam Itālijas basketbola klubam Boloņas "Virtus", kas izbraukumā ar 77:89 piekāpās Vitorijas "Baskonia".
Ife Lundbergs pret Vaņu Marinkoviču. Foto: imago images/Scanpix

Banki ''Virtus'' vai ''Baskonia'': Vitorijā noskaidros Eirolīgas play-off dalībnieci

Šovakar pulksten 21.30 Spānijas pilsētā Vitorijā tiks aizvadīta izšķirošā ULEB Eirolīgas pārspēļu jeb play-in spēle starp vietējo ''Baskonia'' un Lukas Banki trenēto un Riharda Lomaža pārstāvēto Boloņas ''Virtus''. Uzvarētāja tiks pie astotās vietas izslēgšanas spēļu bildē un ceturtdaļfināla dueļa pret pašreizējo čempioni Madrides ''Real''. Mača translācija kanālā ''Go3 Sport 1''.
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.