Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Obradovičs pagarina līgumu ar "Lokomotiv Kuban"

Andrejs Siliņš

Obradovičs pagarina līgumu ar "Lokomotiv Kuban"
Saša Obradovičs
Foto: lokobasket.com

Serbu basketbola speciālists Saša Obradovičs piekritis Krasnodaras "Lokomotiv Kuban" kluba piedāvājumam turpināt sadarbību arī pēc šīs sezonas - jaunā vienošanās paredz, ka treneris vadīs komandu līdz 2020. gadam.

"Lokomotiv Kuban" iesāka sezonu grieķu speciālista Foča Kacikara vadībā, tomēr pēc neizteiksmīga sākuma (bilance VTB līgā un ULEB Eiropas kausā kopumā 3-5) abu pušu ceļi šķīrās. Īsu brīdi komanda tika nodota serba Vlada Jovanoviča rokās, bet 14. novembrī klubs parakstīja līgumu ar Sašu Obradoviču, kurš iepriekšējās četras sezonas bija strādājis ar Berlīnes "Alba" vienību Vācijā.

Obradoviča vadībā komanda iekļuva Eiropas kausa pusfinālā, kur sērijā ar 0-2 atzina Malagas "Unicaja" pārākumu. Savukārt VTB līgā ar 14 uzvarām 19 aizvadītajās spēlēs komanda pagaidām ieņem ceturto pozīciju turnīra tabulā. Vēl atlikušas piecas spēles un iespēja pakāpties tabulā, lai jau pusfinālā nebūtu jāspēlē pret Maskavas CSKA.

Kluba vadība gan novērtējusi Obradoviča ieguldījumu jau līdz šim un vienojusies ar serbu treneri par jaunu trīs gadu līgumu, kas būs spēkā līdz 2020. gada jūnijam.

Šajā sezona Obradoviča vadībā "Lokomotiv" komandā īsu brīdi uzspēlēja arī Kaspars Bērziņš, taču pēc neiekļūšanas Eiropas kausa finālā sadarbību ar latviešu spēka uzbrucēju pārtrauca.

13. aprīlī "Loko" viesosies Arēnā Rīga, VTB līgas mačā tiekoties ar VEF.