Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Nikolajs Mazurs: "Otrajā puslaikā nospēlējām slikti"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Nikolajs Mazurs: "Otrajā puslaikā nospēlējām slikti"
Mareks Mejeris: 16 punkti zaudējumā pret "Kalev/Cramo"
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Rolands Freimanis mūsu sastāvā bija lielisks, taču neteiktu, ka viņam bija galvenie nopelni mūsu sekmēs VTB līgā," izcīnot piekto uzvaru pēc kārtas, teica Tallinas basketbola kluba "Kalev/Cramo" galvenais treneris Alars Varraks.

Reins Veidemans, "Kalev/Cramo" spēlētājs

"Pirmajā puslaikā slikti nospēlējām aizsardzībā. Otrajā puslaikā sakārtojām spēli groza apakšā, neļāvām pretiniekiem izdarīt brīvus metienus un pārņēmām iniciatīvu. Vēl nevaram būt droši par iekļūšanu “play-off”. Astana nesen uzvarēja trīs spēlēs, bet mums vajadzīgs panākums Minskā."

Alars Varraks, "Kalev/Cramo" galvenais treneris

"VEF pirmajā puslaikā iemeta 70% divpunktu metienu, turklāt pārsvarā no groza apakšas. Otrajā puslaikā neļāvām tikt pretiniekiem pie brīviem metieniem. Visu izšķīra mūsu spēle aizsardzībā.

Teorētiski, iespējams, jau šodien nodrošinājām vietu “play-off”. VEF un Astana joprojām var mūs noķert, ja uzvarēs visās atlikušajās spēlēs, tāpēc darbs nav galā. Atlikušajās spēles mums nepieciešama vismaz viena uzvara, tad kvalificēsimies simtprocentīgi. Ļoti svarīga būs nākamā spēle Minskā.

Rolands Freimanis mūsu sastāvā bija lielisks, taču neteiktu, ka viņam bija galvenie nopelni mūsu sekmēs VTB līgā. Izcīnījām uzvaras pirms viņa, izcīnījām uzvaras ar viņu un izcīnām uzvaras bez viņa. Notika lielas pārmaiņas, jo mūsu labākais spēlētājs Frenks Elegars pārgāja uz “Milano”. Neraugoties uz to, turpinājām uzvarēt. Neviens tam neticēja."

Mareks Mejeris, VEF spēlētājs

"Ielaidām pārāk daudz punktus, aizsardzība nekāda. Nenospēlējām kā komanda, tāpēc zaudējām spēli."

Nikolajs Mazurs, VEF galvenais treneris

"Spēle turpinās 40, nevis 20 minūtes. Otrajā puslaikā bijām par to aizmirsuši un mūsu sniegums bija tālu no ideāla. Piekrītu, ka Džeralds Robinsons neaizvadīja labāko spēli ne aizsardzībā, ne uzbrukumā. Neteiktu, ka tas bija saistīts ar viņa iespēlēšanu, taču pēc savainojuma viņam nav izdevies sekmīgi nospēlēt. Par turnīra situāciju varu teikt, ka mums svarīga būs katra nākamā spēle."

  +1 [+] [-]

, 2015-04-04 19:51, pirms 9 gadiem
Apsveicami, ir bombiņšs Igauņiem šā sezona, baigi skatāms sniegums..
Malači, bet play-offā būs traki, bet lai veicas..

  +1 [+] [-]

, 2015-04-04 20:00, pirms 9 gadiem
Ej ej, pat nepamanīju

  +2 [+] [-]

, 2015-04-04 20:11, pirms 9 gadiem
Mazurs kko nav saskatījis. Visu sezonu spēlē kā VEFiņa jefiņi. Atmazgāts un izmests piķis. Būtu labāk kādai suņu patversmei noziedojuši, ja nekas cits neienāk prātā.

  +3 [+] [-]

, 2015-04-04 20:17, pirms 9 gadiem
Mzurisms ir un paliek mazurisms.

     [+] [-]

, 2015-04-04 20:27, pirms 9 gadiem
Buivols rakstīja: Mazurs kko nav saskatījis. Visu sezonu spēlē kā VEFiņa jefiņi. Atmazgāts un izmests piķis. Būtu labāk kādai suņu patversmei noziedojuši, ja nekas cits neienāk prātā.
Kāds vēl atmazgāts?

Bez Robinsona VEF spēle bija labā līmenī un bija jūtama spēlētāju atdeve laukumā....Nezinu, ko Mazurs saskatījis viņš ir, ja bija labi, tad kāpēc vajadzēju visu komandas spēli satirst...Mazur mācies un atsēdini robinsonu patālāk no pamata rotācijas un ko citu izdomā ja nemāku, ej prasi Kurtinaitim vai VV ko darīt

  -1 [+] [-]

, 2015-04-04 20:35, pirms 9 gadiem
Labi vien ir, ka hoķi rādīja, nevis šito stulbumu. Vefiņš sen vairs nav šī vārda cienīgs, tikai jefiņš...

  +1 [+] [-]

, 2015-04-04 22:17, pirms 9 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: Bez Robinsona VEF spēle bija labā līmenī un bija jūtama spēlētāju atdeve laukumā....Nezinu, ko Mazurs saskatījis viņš ir, ja bija labi, tad kāpēc vajadzēju visu komandas spēli satirst...Mazur mācies un atsēdini robinsonu patālāk no pamata rotācijas un ko citu izdomā ja nemāku, ej prasi Kurtinaitim vai VV ko darīt
par Robinsonu tiešām džeki laikam vēl nav salikuši kopā, protams indivuduāli spēcīgs un savus punktus parasti sametīs, bet jautājums vai padara pārējos labākus .. jo bez viņa tiešām sāka izskatīties kā Komanda ar visu džeku atdevi un lielāku pārliecību.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-05 04:36, pirms 9 gadiem
...baigais kauns.. gan par komandu, gan par to luni ko sauc par treneri..