Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Gailītis: "Aizsardzībā viss nesanāca, taču esmu gandarīts par uzvaru"

Rolands Eliņš

Gailītis: "Aizsardzībā viss nesanāca, taču esmu gandarīts par uzvaru"
Jānis Gailītis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

LETA. Latvijas vicečempiones basketbolā "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis ir gandarīts par basketbolistu parādīto spēli mačā ar "Kalev"/"Cramo".

Jau ziņots, ka "VEF Rīga" pirmdien VTB Vienotās līgas regulārā čempionāta mačā viesos ar rezultātu 85:75 (24:19, 16:17, 18:22, 27:17) pārspēja Igaunijas čempioni Tallinas "Kalev"/"Cramo".

Visās četrās savstarpējās šīs sezonas tikšanās reizēs "VEF Rīga" guvusi uzvaras, lai gan Tallinas klubs aizvada vienu no labākajām sezonām pēdējos gados.

"Esmu ļoti gandarīts par uzvaru un spēli, ko šodien parādījām. Labi darbojāmies uzbrukumā kā komanda. Lai gan aizsardzībā ne viss sanāca, kā gribētu, izdevās izcīnīt uzvaru. Kontrolējām spēles gaitu un bijām pelnījuši šādu rezultātu," turnīra rīkotāji citē Gailīša teikto.

Turpretī Tallinas komandas stūrmanis Donalds Kairis bija sarūgtināts par ciesto zaudējumu.

"Ļoti neapmierina ceturtā ceturtdaļa - no saviem basketbolistiem gaidīju ko labāku. Mums vajadzēja uzvarēt, bet "VEF Rīga" bija labāka cīņā zem groziem un izmantoja savas iespējas. Nespēlējām gudri un mums bija slikta metienu realizācija. Vajadzēja uzvarēt bez variantiem, bet cietām zaudējumu," stāstīja lietuviešu speciālists.

"VEF Rīga" ar četrām uzvarām 17 spēlēs turnīra tabulā ieņem 11.vietu, kamēr "Kalev"/"Cramo" ar sešiem panākumiem 15 cīņās ir devītā.

Izmantotie resursi:
LETA