Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Ramūns Butauts: "Lai uzvarētu Valensiju, būs jāspēlē labāk nekā šodien"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ramūns Butauts: "Lai uzvarētu Valensiju, būs jāspēlē labāk nekā šodien"
Ramūns Butauts spēlē pret Krasnojarskas "Enisey"
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

"Pret Valensiju būs svarīgākā spēle šosezon, jo uzvaras gadījumā iekļūsim Eiropas kausa ceturtdaļfinālā. Svarīgas cīņas bijušas jau iepriekš, taču 12. februāra spēle būs nozīmīgāka par iepriekšējām," izcīnot uzvaru pār Krasnojarskas "Enisey", teica basketbola kluba "VEF Rīga" aizsargs Dairis Bertāns.

Pāvels Dergačovs, “Enisey” galvenais treneris

“Sešu stundu laika starpība – Krasnojarskā tagad ir trīs naktī – nav attaisnojums zaudējumam, lai gan mājās spēlējam daudz labāk nekā izbraukumos. Leģionāru limita atcelšanu Krievijā vērtēju pozitīvi. Treneriem kļūs vieglāk no rotācijas viedokļa, nav jādomā, ko mainīt, vai nē. No otras puses, Spānijā labi spēlē bez visiem limitiem.

2010. gada sezonā, kad klubā spēlēja Kaspars Kambala un trenēja Ainars Bagatskis, mums veicās dažādi. Vienu uzdevumu izpildījām, jo tikām “EuroChallenge” nākamajā kārtā. Krievijas čempionātā mērķus nesasniedzām, taču esam palikuši labi draugi ar Ainaru Bagatski un turpinām regulāri sazināties.”

Dairis Bertāns, “VEF Rīga” aizsargs

“Spēli sākām aktīvi, taču kādā brīdī pretinieki noķēra spēles ritmu, iejutās un sameta vieglus metienus. Otrā puslaika sākumā atkal bijām pārāki, līdz vienā brīdī “Enisey” basketbolisti ar dažiem tālmetieniem strauji samazināja starpību. Netrakojām, spēlējām mierīgi un ātri atjaunojām drošu pārsvaru.

Esam garantējuši vietu B grupas labāko komandu sešniekā, taču atlikušajās piecās spēlēs turpināsim cīņu par labākām pozīcijām pirms “play-off”. Svarīgi labi nospēlēt mājās – gan pret Nimburku, gan Ņižņijnovgorodu, lai kopvērtējumā saglabātu izredzes finišēt trešajā vietā.

Pret Valensiju būs svarīgākā spēle šosezon, jo uzvaras gadījumā iekļūsim Eiropas kausa ceturtdaļfinālā. Svarīgas cīņās bijušas jau iepriekš, taču 12. februāra spēle būs nozīmīgāka par iepriekšējām.”

Ramūns Butauts, “VEF Rīga” galvenais treneris

“Spēlējām kā amerikāņu kalniņos, brīžiem pieņēmām kļūdainus lēmumus. Ja uzvaram Krievijas klubu ar divdesmit punktu pārsvaru un paliekam neapmierināti, tas liecina, ka virzāmies uz priekšu. No otras puses, ar tādu sniegumu “Žalgiri” un “Valensiju” neuzvarēsi.

Iegūtā ceļazīme uz VTB līgas “play-off” neliks mums samazināt tempu. Regulēsim treniņu skaitu un apjomu, taču turpināsim spēlēt tādā pašā līmenī, lai cīnītos par uzvaru katrā VTB līgas spēlē. Nākamās nedēļas prioritāte būs Eiropas kausa spēle pret Valensiju. Pirms tam mūs gaida cīņa Kauņā, kur “Žalgiri” nāk atbalstīt 10-15 tūkstoši skatītāju. Esam jau spēlējuši skaļās zālēs Spānijā un Francijā, tāpēc būsim gatavi tādai atmosfērai. Iespējams, pamainīsim rotāciju un akcentus.

Hamiltons pagaidām maz trenējies ar komandu un vēl nav saņēmis spēlēšanas atļauju. Uzskatu viņu par talantīgu spēlētāju ar plašu prasmju loku. Džastins ļoti ātri apgūst sadarbības. Domāju, ka pāris gadu laikā viņš spēlēs augstākajā līmenī.”

  +3 [+] [-]

, 2013-02-04 22:32, pirms 11 gadiem
jasamzina ta vilnveidiba un zalgiri ar var meginat uzvaret.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-04 22:34, pirms 11 gadiem
Tas ne tev vienīgajam ir skaidrs

  -1 [+] [-]

, 2013-02-04 22:34, pirms 11 gadiem
''Sešu stundu laika starpība – Krasnojarskā tagad ir trīs naktī – nav attaisnojums zaudējumam, lai gan mājās spēlējam daudz labāk nekā izbraukumos''

diezgan loģiski

  +6 [+] [-]

, 2013-02-04 22:38, pirms 11 gadiem
cik ilgi ''Cibona'' marinēs to atļauju?

  +5 [+] [-]

, 2013-02-04 22:42, pirms 11 gadiem
teemusalami rakstīja: cik ilgi ''Cibona'' marinēs to atļauju?
Ģenerālis ‏@ValdisValters
Ja kas,tad Hamiltonam sen jau ir brīvlaišanas vēstule atnākusi no Cibonas,tikai komandas menedžeris vienkārši aizmirsa viņu pieteikt VTB..

  +5 [+] [-]

, 2013-02-04 23:02, pirms 11 gadiem
Pret Valensiju būs sezonas spēle! Bet joks jau tur ka mēs varam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-02-04 23:46, pirms 11 gadiem
aspms1 rakstīja: Tak nav ko klausīties to veco āpsi #32kg- šim ka tik pasmirdēt. Hamiltons VTB jau sastāvā ir: http://www.vtb-league.com/ru/team/vef.htm
Tu lasīt māki?Ko Butauts teica?Ka neesot vēl atļauja .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-05 10:44, pirms 11 gadiem
v3_karstgalvis rakstīja: http://www.youtube.com/watch?v=UpAiJIIvVZE
Tu kaut ko sakarīgu vari uzrakstīt,citādi liekas kas esi padumjš
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-05 11:23, pirms 11 gadiem
Tādi zābāki kā Tu,te tikai piesmirdina apkārtni.

     [+] [-]

, 2013-02-05 11:27, pirms 11 gadiem
Джастин Хэмильтон | Единая Лига ВТБ

Nu pret Žalgiri iespējams kad spēlēs jo tā vēsta VTB līgas mājas lapa