Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Blats: "Strēlnieks labākajā formā ir vajadzīgs katrā komandā"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Blats: "Strēlnieks labākajā formā ir vajadzīgs katrā komandā"
Jānis Strēlnieks. Foto: VTB līga

Pieredzējušais basketbola treneris Deivids Blats (ASV/Izraēla) norāda, ka Maskavas CSKA latviešu aizsargs Jānis Strēlnieks ir Eirolīgas līmeņa basketbolists un izteikts komandas spēlētājs.

Sezonas pirmajā pusē latvietis labi iekļāvās CSKA komandā un aizvadīja vairākas rezultatīvas spēlēs, tostarp pret "Fenerbahce" (23 punkti), "Saski Baskonia" (17) un "Žalgiris" (17). Šī gada sākumā guva traumu, pēc mēneša atgriezās, taču viņa loma jau bija krietni vien mazāka. Eirolīgas aizvadītajā sezonā Strēlnieka vidējā statistika tik un tā sanāca solīda - 15.7 minūtes, 7.2 punkti, 2.0 rezultatīvas piespēles.

"Jānis Strēlnieks ir Eirolīgas līmeņa spēlētājs, bet pēdējā laikā viņam neveicas. Arī "Olympiakos" komandā viņu mocīja traumas, līdz ar to spēlēja krietni mazāk nekā gribēja. Kad viņš ir labākajā formā, tad ir ļoti noderīgs basketbolists, izteikts komandas spēlētājs. Tāds spēlētājs ir vajadzīgs katrā komandā. Ja veselība ļaus, viņš vēl ilgi spēlēs augstā līmenī - CSKA vai citā klubā," saka "Olympiakos" bijušais galvenais treneris Deivids Blats.

Kā jau ziņots, starpsezonā vairākkārt parādījās bauma, ka Strēlnieka un CSKA ceļi šķirsies. Mūsu aizsargam ir garantētais līgums uz nākamo sezonu, bet tas nenozīmē, ka puses nevar vienoties par kontrakta priekšlaicīgu izbeigšanu. 31. maijā "armijnieku" klubs līdzjutējus aicināja izteikt viedokli minētās baumas sakarā - pirmie 18 balsotāji uzskatīja, ka Strēlnieks nepaliks šajā komandā, bet šobrīd rezultāts ir 86.4% pret 13.6%.

Izmantotie resursi:
cskabasket.com/rumors
iz.ru