Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Timma pirksta lūzuma dēļ izlaidīs VTB līgas finālspēles

Timma pirksta lūzuma dēļ izlaidīs VTB līgas finālspēles
Jānis Timma. Foto: Boriss Tepļickis, BC Nizhny Novgorod

Krievijas basketbola klubs “Khimki” paziņojis, ka Latvijas basketbolists Jānis Timma nevarēs spēlēt apmēram trīs nedēļas, attiecīgi būs spiests izlaist visu VTB Vienotās līgas finālsēriju pret Maskavas CSKA.

Jānis Timma pievienojās “Khimki” komandai sezonas gaitā ar īres līguma nosacījumiem no grieķu “Olympiacos”. VTB līgas pusfinālā Timma spēlēja ļoti svarīgu lomu komandā un palīdzēja ar 3-1 pārspēt “Unics”. Timma visās četrās pusfināla spēlēs guva vismaz desmit punktus un divreiz arī pārsniedza 20 gūto punktu robežu, un neapšaubāmi, ka viņa iztrūkums “Khimki” komandai būs nozīmīgs trieciens cerībām finālā pārtraukt CSKA valdīšanu.

Klubs ziņo, ka Timma guva savainojumu sērijā pret “Unics” un ka viņam ir kājas īkšķa lūzums. Traumas sadziedēšana prasīs vismaz trīs nedēļas, bet VTB līgas fināls sāksies jau pēc divām dienām. Pat ja finālsērija ievilksies, Timma līdz tās beigām atgūties, visticamāk, nepaspēs.

Timma sezonas pirmajā pusē spēlēja kopā ar Jāni Strēlnieku “Olympiacos” sastāvā, taču viņa spēles laiks kļuva neregulārs. Savukārt “Khimki” sastāvā Timma ir viens no līderiem, vidēji spēlē iemetis 16.1 punktu un palīdzējis komandai izcīnīt Eirolīgas ceļazīmi arī nākamajai sezonai.

Timma “Khimki” komandai ir izīrēts līdz sezonas beigām, bet nākamās sezonas sakarā viņam pagaidām ir spēkā esošs līgums ar “Olympiacos”.

Izmantotie resursi:
bckhimki.ru


, 2019-06-03 16:36, pirms 5 gadiem
Savu darbiņu viņš padarīja uz 5/5, Ķīmiķi ir EL. Cerams, ka spēs Jāni arī parakstīt uz nākamo sezonu.
, 2019-06-03 16:51, pirms 5 gadiem
Ideālā variantā NBA,bet arī šis variants būtu labs
, 2019-06-03 17:40, pirms 5 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Ideālā variantā NBA,bet arī šis variants būtu labs
Nav vinjam NBA atrums
, 2019-06-03 17:56, pirms 5 gadiem
Viņam divi varianti vai kāds NBA piedāvās vai arī Khimki vai paliks kur viņam ir līgums uz nākamo sezonu
, 2019-06-03 21:32, pirms 5 gadiem
raivons rakstīja: Nav vinjam NBA atrums
Šorīt skatījos NBA finālus un šokējos par Kazinsu, uz viņa fona ir gan
, 2019-06-03 21:42, pirms 5 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Šorīt skatījos NBA finālus un šokējos par Kazinsu, uz viņa fona ir gan
Kazins ir centrs un ta ir pavisam cita opera, Timma ir SF,kuri ir daudz atraki un atletiskaki...Vareji vel kaut kadam Jokicam atruma zina pielidzinat...
ps.Tapat uzskatu,ka atrumam galigi nevajadzetu but skerslim Timmai noklusanai NBA.
, 2019-06-03 21:49, pirms 5 gadiem
kristaps30 rakstīja: Viņam divi varianti vai kāds NBA piedāvās vai arī Khimki vai paliks kur viņam ir līgums uz nākamo sezonu
Tu teici, ka divi, bet uzrakstīji trīs variantus
, 2019-06-04 09:23, pirms 5 gadiem
Pilnīgi piekrītu, Timma savu darbiņu padarīja. Khimki ir EL. Domāju, ka šī komanda darīs visu, lai paturētu viņu komandā. OLY šogad izgāzās visur. Ceru, ka neviens Latvietis tur nepaliks. NBA? - nu nezinu - jānāk ļoti labam piedāvājumam , lai Timma dotos tur.
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.