Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA sper pirmo soli pretī piektajam VTB līgas čempionu titulam

CSKA sper pirmo soli pretī piektajam VTB līgas čempionu titulam
Aleksandrs Kauns (ar bumbu) pret Polu Deivisu.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

VTB Vienotās basketbola līgas finālsērijas pirmajā spēlē trešdien Maskavas CSKA savā laukumā ar 89:62 sagrāva Maskavas apgabala "Khimki", izvirzoties vadībā sērijā līdz trim uzvarām.

Rezultatīvākie uzvarētājiem ar 17 punktiem bija Nando de Kolo un Kails Hainss, bet 13 punktus pievienoja Aleksandrs Kauns. "Khimki" rindās ar 17 punktiem izcēlās Peteri Koponens, bet 12 punktus sakrāja Marko Popovičs.

Jau pirmās ceturtdaļas 8. minūtē mājinieki bija iekrājuši 17 punktu pārsvaru (25:8), ko saglabāja līdz pat puslaika pārtraukumam. Trešās ceturtdaļas ievadā CSKA pārsvars sasniedza jau 25 punktus (63:38, 68:43), bet atlikušajā laikā nekādi pavērsieni vairs nenotika.

Sērijas otrā spēle notiks piektdien Maskavā, bet trešais mačs paredzēts pirmdien, 8. jūnijā Himkos. Ja sērijā būs nepieciešama arī ceturtā spēle, tā notiks 10. jūnijā Himkos, bet, ja vajadzēs arī piekto maču, tas risināsies 13. jūnijā Maskavā.

Atgādinām, ka četrās no piecām VTB līgas sezonām par čempioniem kļuvuši CSKA basketbolisti, bet vienreiz (2011. gadā) - "Khimki".

Izmantotie resursi:
vtb-league.com

  -2 [+] [-]

, 2015-06-03 23:48, pirms 9 gadiem
Kaunam bildē seja nedaudz līdzīga Medveģevam?
Bet par spēli runājot negaidīju tik pārliecinošu CSKA uzvaru, vispār 0 intriga..

  +5 [+] [-]

, 2015-06-04 00:14, pirms 9 gadiem
Gaidu ar nepacietību lielākā VTB līgas fana ar dubultajiem standartiem "sporta novērotāja" komentāru, kuram redz napatīk visas Krievijas līgas, tik neskāpēc pats raksta, ka VTB gribētu redzēt ar Venspili...

Ko lai saka "sporta novērotājs" īstens Latvijas "nacionalists" tikai žel, ka pats gano par sev tik nīstajam Krievijas līgām..

  -3 [+] [-]

, 2015-06-04 01:47, pirms 9 gadiem
Nu principā jau pats Lembergs ir baigais krievijas aizstāvis un ļoti vēlas savu Ventspili tur, tik viņi tur nekad netiks spēlēt.. x(

  +3 [+] [-]

, 2015-06-04 02:28, pirms 9 gadiem
eevelee rakstīja: Nu principā jau pats Lembergs ir baigais krievijas aizstāvis un ļoti vēlas savu Ventspili tur, tik viņi tur nekad netiks spēlēt.. x(
Tur jau tā lieta, ka Lembergs krievus aizstav, bet sporta novērtotājs krievus un krievu līgas atklāti apsmeij un apsaukā, bet tajā paša laikā ir liekais vtb un vef fans un vel Venspili grib redzet VTB piekriti ir atskriba, tie ir dubultie standarti un sporta novērotājs ir ir slims ar viniem, luk kur tas sals apslepts.
sporta novērotājs ir lielākais sc trollis, kuram ir lielas probemas ar dzives uztveri ..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-04 14:11, pirms 9 gadiem
Ventīļi man pacentušies mīnusus salikt..