Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Peinera pārstāvētā "Partizan" basketbola komanda ārpus telpām atsāks treniņus

Agris Suveizda

Peinera pārstāvētā "Partizan" basketbola komanda ārpus telpām atsāks treniņus
Žanis Peiners. Foto: KK Partizan

Serbijā no rītdienas sportisti drīkstēs trenēties grupās līdz desmit cilvēkiem, ieskaitot trenerus un ievērojot divu metru distancēšanos un pārējos piesardzības pasākumus. Treniņus plāno atsākt arī Belgradas "Partizan" basketbola komanda, vēstīts serbu portālā nova.rs.

Belgradas "Partizan" joprojām ir neziņā, kad un vai atsāksies oficiālas sacensības, tādēļ vēlas izmantot iespēju trenēties ārpus telpām, lai uzturētu sportisko formu. Kā ziņo Eurohoops, Serbijām no ārzemniekiem gan palicis vienīgi Rišons Tomass. Prom devies arī galvenais treneris Andrea Trinkjēri.

Adrijas līgā, kur līdz regulārās sezonas beigām atlicis izspēlēt vienu kārtu, Belgradas "Partizan" jau ir garantējusi regulārās sezonas uzvarētājas godu, par divu uzvaru tiesu apsteidzot Martiņa Meiera pārstāvēto Podgoricas "Budučnost". Savukārt ULEB Eirokausā "Partizan" ir iekļuvusi ceturtdaļfinālā, kur pretī tika ielozēts Kazaņas UNICS. Ja ārtelpās aizliegumi pamazām kļūst vaļīgāki, tad iekštelpās trenēties gan arvien ir aizliegts, kas apdraud iekštelpu, tai skaitā basketbola, sacensību atsākšanos.

Nepilnus 30 gadus vecais Žanis Peiners savainojuma dēļ nav spēlējis kopš decembra. Adrijas līgā viņš "Partizan" rindās ir aizvadījis deviņas spēles, vidēji 14,3 minūtēs tiekot pie 3,8 punktiem, 2,3 atlēkušajām bumbām un 0,7 rezultatīvām piespēlēm. Eirokausā Peiners piedalījās visās desmit pirmā posma spēlēs, vidēji nepilnās 11 minūtēs sakrājot 2,3 punktus, 0,7 atlēkušās bumbas un 0,6 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://nova.rs/kosarka/partizan-tr...
https://www.eurohoops.net/en/eurocu...

     [+] [-]

, 2020-05-05 16:55, pirms 4 gadiem
Partizan, ne Partizan, bet LaMelo šogad ir viens no top drafta pikiem un iespējams būs pirmais.