Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Ričards Dzirnis

"Aris" uzvar Zagrebā

"Aris" uzvar Zagrebā
Kriss Varens guva
29 punktus.

Šodien ULEB Eirolīgas B apakšgrupas spēlē Salonieku "Aris" basketbolisti izbraukumā ar rezultātu 83:76 bija pārāki par Zagrebas "Cibona" vienību, tādējādi grieķu klubs saglabā iespēju kvalificēties Eirolīgas Top 16.

Spēle bija ļoti nozīmīga abiem klubiem, jo abas vienības pirms šīs spēles saglabā vel kaut teorētiskas iespējas iekļūt Eirolīgas sešpadsmit labāko komandu skaitā. Spēle iesākas līdzīgi un pēc pirmā spēles ceturkšņa nelielu pārsvaru ieguva viesi, "Aris" basketbolisti, kas pirmo ceturtdaļu noslēdza ar četru punktu pārsvaru, 24:20. Spēles turpinājumā viesi turpināja iesākto un ar nelielu pārsvaru noslēdza arī spēles puslaiku, 48:41. Spēles otrais cēliens iesākās ar Zāgrebas "Cibona" pakaļdzīšanos, bet arī atlikušajās divās spēles ceturtdaļās veiksmīgāki, tomēr izrādījās viesu basketbolisti, rezultātā 83:76 grieķu labā. Tādējādi "Aris" saglabā iespēju kvalificēties labāko sešpadsmit skaitam, bet horvātu vienībai, visticamāk nāksies samierināties ar pastarīšu vietu B apakšgrupā.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais bija amerikāņu leģionārs Džermains Meijsejs, kurš guva 20 punktus, kā arī izcīnīja 7 atlēkušās bumbas. Toties Zagrebas "Cibona" rindās produktīvākie bija Kriss Varens (att.) un Lerijs Ajuso, kuri guva attiecīgi 29 un 23 punktus.

Spēles protokols aplūkojams šeit.

Izmantotie resursi:
www.euroleague.net


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-01-03 22:16, pirms 16 gadiem
nu jā, BKV pērn ar šiem lidzigi cīnījās, bet nu laikam šie nopietni passtiprinājuši sastāvu
, 2008-01-03 22:22, pirms 16 gadiem
pagaidaam MASSEY, JEREMIAH no ARIS ir labaakais lietderiibas koeficents siisnedeeljas eiroliigaa taa ka pretendents uz MVP..bet veel jau visas speeles nav beigusaas un vinju var apsteigt.
, 2008-01-03 22:29, pirms 16 gadiem
Oooo nu jau MVP ir PENN, JAMES no Effes Pilsen
sameejam 38
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix
1

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Kemnicas "Niners" basketbolisti ar Eiropas kausu. Foto: Ernesto Uhlmann/Niners Chemnitz

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
7

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.