Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Lengfords atzīts par FIBA Čempionu līgas MVP

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lengfords atzīts par FIBA Čempionu līgas MVP
Kīts Lengfords. Foto: Mehrsport/Scanpix

37 gadus vecais Atēnu ''AEK'' basketbolists Kīts Lengfords atzīts par FIBA Čempionu līgas 2019./2020.gada sezonas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP. Jau šodien sportista pārstāvēta komanda aizvadīs pusfināla spēli pret ''Zaragoza'' par iekļūšanu finālā.

Šobrīd Atēnās norit FIBA Čempionu līgas ''Final 8'' turnīrs, kurā tiek noskaidrota 2019./2020.gada sezonas turnīra uzvarētāja. Šodien divos pusfinālos starp ''AEK'' pret ''Zaragoza'', kā arī ''Burgos'' pret ''Dijon'' noskaidrosies finālistes.

Šodien turnīra organizatore paziņojusi, ka par FIBA Čempionu līgas 2019./2020.gada sezonas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP tiek atzīts Atēnu ''AEK'' 37 gadus vecais basketbolists Kīts Lengfords. Šajā Čempionu līgas sezonā Lengfords piecās spēlēs guva vairāk par 25 punktiem, bet trijās izslēgšanas spēlēs izcēlies ar vidēji 21 punktu. Punktiem bagātākā spēle izrādījās pret spāņu ''Burgos'', kas arī iekļuvusi pusfinālā, kad Lengfords izcēlās ar 30 punktiem.

Basketbolists savas karjeras laikā spēlējis arī tādās valstīs kā Itālijā, Krievijā, Izraēlā, Ķīnā un Grieķijā un šo valstu pazīstamos klubos kā Maskavas apgabala ''Khimki'', Kazaņas ''Unics'', Atēnu ''Panathiniakos'', Milānas ''Emporio Armani'' un Telavivas ''Maccabi''. Basketbolists divas reizes bijis ULEB Eirolīgas rezultatīvākais basketbolists.

Izmantotie resursi:
Langford named MVP of the Season - Basketball...