Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Plazam līgums ar "Unicaja" līdz 2016. gadam

Plazam līgums ar "Unicaja" līdz 2016. gadam
Hoans Plaza
Foto: LaPresse/Scanpix

Spānijas basketbola klubs Malagas "Unicaja" šodien paziņoja par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Hoanu Plazu. Spāņu speciālists ar "Unicaja" plāno strādāt līdz 2015./16. gada sezonas beigām.

50 gadus vecais spāņu basketbola speciālists Hoans Plaza Malagas vienību sāka vadīt pirms pagājušās sezonas, bet šodien "Unicaja" pavēstīja, ka līgums ar galveno treneri tiks pagarināts. Jaunā vienošanās noslēgta līdz 2015./16. gada sezonas beigām.

Pagājušajā sezonā Plaza palīdzēja "Unicaja" pēc triju gadu pārtraukuma iekļūt Spānijas ACB līgas pusfinālā. Malagas vienība iekļuva arī Spānijas kausa ceturtdaļfinālā, kā arī sasniedza Eirolīgas "Top16" kārtā.

Trīs sezonas (2006-2009) Plaza ir trenējis Madrides "Real", palīdzot Spānijas galvaspilsētas klubam uzvarēt 2006./07. gada sezonas ACB turnīrā un ULEB Eiropas kausa izcīņā. Pēc tam trīs sezonas Plaza vadīja Seviljas "Cajasol", bet aizpagājušajā sezonā trenēja Lietuvas titulētāko klubu Kauņas "Žalgiris".

Izmantotie resursi:
Unicaja Baloncesto Web Oficial