Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Crvena Zvezda" noslēdz divu gadu līgumu ar Feldīnu

Andrejs Siliņš

"Crvena Zvezda" noslēdz divu gadu līgumu ar Feldīnu
Džeimss Feldīns
Foto: EPA / Scanpix

Serbijas čempione basketbolā Belgradas "Crvena Zvezda", turpinot komplektēt sastāvu jaunajai ULEB Eirolīgas sezonai, papildinājusi komandu ar amerikāņu uzbrūkošo aizsargu Džeimsu Feldīnu.

29 gadus vecais Feldīns parakstījis ar klubu līgumu uz divām sezonām. Iepriekšējos divus gadus Feldīns spēlēja Atēnu "Panathinaikos" rindās. Pagājušajā sezonā vidēji 19 ar pusi minūšu laikā 6,7 gūti punkti un divas rezultatīvas piespēles.

Pirms tam Feldīns spēlējis arī "Cantu" vienībā Itālijā un "Fuenlabrada" komandā Spānijā, kur nonāca pēc divām Spānijas otrajā līgā pavadītām sezonām.

Krievijas vicečempione Maskavas apgabala "Khimki", kas nākamsezon atgriezīsies ULEB Eirolīgā, savukārt pagarinājusi līgumu ar krievu centru Ruslanu Patejevu. 27 gadus vecais basketbolists profesionāļa karjerā spēlējis tikai Himku klubā, kam pievienojās 2013. gadā pēc Arizonas štata universitātes absolvēšanas. Līgums noslēgts uz divām sezonām.