Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Medijs: Eirolīga neturpina sadarbību ar ģenerālsponsoru un runā ar "Gazprom"

Rolands Eliņš

Medijs: Eirolīga neturpina sadarbību ar ģenerālsponsoru un runā ar "Gazprom"
Žordi Bertomeu. Foto: EuroLeague

Turcijas medijs „Hurriyet” ziņo, ka aviosabiedrība „Turkish Airlines” ir nolēmusi neturpināt sadarbību ar ULEB Eirolīgu, kuras ģenerālsponsora statusā bija kopš 2010. gada.

„Turkish Airlines” par Eirolīgas ģenerālsponsoru kļuva pirms desmit gadiem, noslēdzot līgumu pēc principa 5+5. Par Turcijas aviosabiedrības aiziešanu no Eirolīgas tika runāts jau iepriekšējā gadā, kad Turcijas medijos tika piesaukta iespēja, ka ULEB pārrunā līguma nosacījumus ar Krievijas korporāciju „Gazprom”. Toreiz Eirolīgas vadība to noliedza.

„Hurriyet” vēsta, ka „Turkish Airlines” un Eirolīgas sadarbība ir beigusies un ka līgas vadība uzņēmusi kontaktu ar „Gazprom” pārstāvjiem. Iepriekš Eirolīgas vadība bija norādījusi uz savu cerību turpināt sadarbību ar „Turkish Airlines”, un tika ziņots par diskusijām par jaunu piecu gadu līgumu, taču Turcijas mediji pieļauj, ka situāciju varētu būt mainījusi koronavīrusa pandēmija un tās iespaids uz starptautiskajiem lidojumiem.

„Gazprom” (arī KHL kluba Rīgas „Dinamo” ģenerālpartneris) ir basketbola kluba „Zenit” ģenerālsponsors, un šis klubs labvēlīgu Eirolīgas attieksmi saņēma gan pagājušajā vasarā, saņemot Eirolīgas „wild card”, gan tagad, kad Eirolīga pieņēmu lēmumu saglabāt visas iepriekšējās sezonas komandas, tātad ieskaitot arī „Zenit”.

Izmantotie resursi:
https://www.filathlos.gr/mpasket-eu...
https://www.hurriyet.com.tr/

     [+] [-]

, 2020-06-02 21:18, pirms 4 gadiem
Nauda nesmird 💵

     [+] [-]

, 2020-06-03 10:58, pirms 4 gadiem
Na kolenjah prioilzli k Rossii

     [+] [-]

, 2020-06-03 14:29, pirms 4 gadiem
Tad jau krievi ieviesīs kārtību un izlases spēlētājus dabūs.