Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Latiševs tiesās Eirolīgas "Final Four"

Andrejs Siliņš

Latiševs tiesās Eirolīgas "Final Four"
Oļegs Latiševs
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Visaugstāk vērtētais Latvijas basketbola tiesnesis Oļegs Latiševs izpelnījies kārtējo atzinību un nosaukts to septiņu tiesnešu vidū, kuri apkalpos Eiropas prestižāko klubu sacensību ULEB Eirolīgas "Final Four" turnīru.

Latiševs iekļauts arī to 30 tiesnešu vidū, kuri tiesās Riodežaneiro olimpisko spēļu basketbola turnīra mačus. Savukārt pirms tam Latiševam nopietns nozīmējums tepat Eiropā - jāapkalpo ULEB Eirolīgas "Final Four" turnīrs. Tas no 13. līdz 15. maijam norisināsies Vācijas galvaspilsētā Berlīnē.

Šosezon "Final Four" turnīrā spēlēs Maskavas CSKA un Krasnodaras "Lokomotiv Kuban", kā arī Stambulas "Fenerbahce" un Vitorijas "Laboral Kutxa", ko pārstāv latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns.

Latiševs tiesās jau savu ceturto Eirolīgas "Final Four" turnīru.

35 gadus vecais Latiševs tiesājis Londonas olimpisko spēļu turnīru, 2010. un 2014. gada Pasaules kausa izcīņas, tāpat tiesājis ULEB Eiropas kausa finālturnīru, sieviešu un vīriešu Eiropas čempionātu finālturnīrus, tai skaitā pagājušajā rudenī notikušo "EuroBasket 2015", kā arī jaunatnes izlašu Eiropas čempionātus.

Eirolīgas Final Four tiesneši 2016

TiesnesisValsts
Kristos KristoduluGrieķija
Damirs JavorsSlovēnija
Luidži LamonikaItālija
Oļegs LatiševsLatvija
Roberts LotermozersVācija
Pjots PatusjaksPolija
Boriss RižiksUkraina

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

     [+] [-]

, 2016-05-02 16:20, pirms 8 gadiem
Varbūt beidzot tas fināliņš tiks? Bet nu kompānija iespaidīga