Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Eirokausā pārcelta pirmā spēle, Milānā un Brešā otrdien spēlēs aiz slēgtām durvīm

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Eirokausā pārcelta pirmā spēle, Milānā un Brešā otrdien spēlēs aiz slēgtām durvīm
"Virtus" līderis Milošs Teodosičs spēlē pret Belgradas "Partizan". Foto: Eurocupbasketball.com

Elpceļu vīruss "Covid 19" ieviesis pirmās korekcijas "Turkish Airlines" Eirolīgas un "7Days" Eirokausa kalendāros. "Olimpia Milano" un "Real Madrid" basketbolisti otrdien, 3. martā, sacentīsies aiz slēgtām durvīm. Tāds pats scenārijs paredzēts Eirokausa spēlē starp "Brescia" un Venēcijas "Reyer", bet Stambulas "Darussafaka" un Boloņas "Virtus" cīņa pārcelta no 4. marta uz vēlāku laiku.

“Euroleague Basketball” svētdien, 1. martā, paziņoja par divu Itālijā paredzēto spēļu aizvadīšanu aiz slēgtām durvīm. Karaliskais klubs “Real Madrid” otrdien viesosies pie Etores Mesinas un “Olimpia Milano”, savukārt “Brescia” mērosies spēkiem ar “Reyer”.

Itālijā aizvadītajā nedēļā tika pārceltas visas A1, A2 un B sērijas spēles vīriešiem, tāpat arī A1 un A2 sērijas spēles sievietēm. Lombardijas un Veneto apgabalos pirmās spēles tika pārceltas jau 23. februārī – todien nenotika piecas no sešām A sērijas spēlēm sievietēm.

Pirmdienas vakarā no Eirolīgas mītnes Barselonā pienāca jaunas ziņas. Trešdien, 4. martā, paredzētā spēle starp Stambulas “Darussafaka” un Boloņas “Virtus” pārcelta uz vēlāku laiku, jo Turcijas ārlietu ministrija noteikusi ieceļošanas ierobežojumus visām privātpersonām, kuras pēdējo 14 dienu laikā uzturējušās Itālijā.

Minētā ierobežojuma dēļ “Virtus” komanda nevar ieceļot Turcijā. “Euroleague Basketball” meklē iespēju spēli aizvadīt neitrālā laukumā citā valstī. Tuvākajās dienās tiks ziņots par pārceltās spēles norises laiku un vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.eurocupbasketball.com/e...