Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Brazis: "Uzvarējām spēcīgu komandu"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Brazis: "Uzvarējām spēcīgu komandu"
Aļģirds Brazis diriģē spēli Haifā
Foto:one.co.il

BK "Ventspils" galvenais treneris Aļģirds Brazis pēc komandas uzvaras FIBA Izaicinājumā kausa mačā ar Haifas "Maccabi" (86:80) uzsvēra, ka izdevies uzvarēt spēcīgu pretinieku un ka pēdējās ceturtdaļas notikumi būs laba mācība komandas basketbolistiem.

"Mēs ieradāmies šeit, lai spēlētu ar spēcīgu komandu un ir ļoti labi, ka šajā mačā izdevās uzvarēt. Zinājām, ka "Maccabi Haifa" šobrīd nav labākajā formā un ne īpaši veiksmīgi spēlē nacionālajā čempionātā, tāpēc noskaņojums labāks varēja būt mūsu komandā. Protams, jārēķinās ar to, ka spēlējam izbraukumā, bet Izraēlā to darīt nekad nav viegli," pēc mača stāstīja Brazis . Treneris arī atzina, ka pēdējo desmit minūšu notikumi būs laba viela pārdomām: "Patika, kā spēlējām pirmajās trīs ceturtdaļās, bet pēdējā īsti netikām galā ar sāncenšu aizsardzību. Haifas komanda darbojās ļoti neatlaidīgi un sagādāja mums pamatīgas grūtības, bet iespējams šāda mača izskaņa basketbolistiem būs pat noderīgāka. Tā mums būs laba mācība, jo komanda ir jaunajiem un tai vēl daudz jāapgūst."

Komandas kapteinis Akselis Vairogs atzina, ka uzvarēt Haifā palīdzēja sāpīgā neveiksme savās mājās pret "Skyliners" Ventspilī: "Pēc zaudējuma vāciešiem savā laukumā daudz runājām par kļūdām, un tas šoreiz palīdzēja. Lielāko daļu maču spēlējām gudru basketbolu ar spēcīgu aizsardzību, kas sagādāja lielas problēmas pretiniekiem. Protams, žēl, ka beigās izsējām lielo pārsvaru, tomēr uzvaru nosargājām, un tas ir pats galvenais."

Izmantotie resursi
one.co.il

  -1 [+] [-]

, 2010-12-01 11:15, pirms 13 gadiem
Buutu kaadas mainjas vai to pashi minuutes paartraukumu paprasiijis nevis gaidiijis speeles beigas!
Kaut kaa nepatiik man shis treneris!

  +4 [+] [-]

, 2010-12-01 11:29, pirms 13 gadiem
Baxter19 rakstīja: Buutu kaadas mainjas vai to pashi minuutes paartraukumu paprasiijis nevis gaidiijis speeles beigas!
Kaut kaa nepatiik man shis treneris!
nja, ar minūtēm dažkārt tiešām, šķiet, velk, bet ir treneri, kas cer, ka komanda pati saņemsies, a no tā jēga būs divtik liela, nekā no pamācīšanas pārtraukumā. Cita lieta, ka dažreiz vienkārši vajag sāncenšiem vajag ritmu izjaukt.

  +3 [+] [-]

, 2010-12-01 11:32, pirms 13 gadiem
spēlētājiem tā būs mācība, bet trenerim tā var būt karjeras mācība.

  +4 [+] [-]

, 2010-12-01 11:56, pirms 13 gadiem
nuu vismaz ventini vinne nevis kaa Vefinsh nu jaa protams limenis atskiras bet tomer
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-12-01 18:53, pirms 13 gadiem
BKV vispār pēdējo reizi līdz vakardienas spēlei uzvarēja Izraēlā 2005.gadā (kad vēl treneris bija Muižnieks).