Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Raivis Dombrovskis

Bagatskis: "Šis bija pavisam cits "Kalev"..."

Bagatskis: "Šis bija pavisam cits "Kalev"..."
Ainars Bagatskis
Foto: nn-basket.ru

Pēc šodien piedzīvotā sensacionālā zaudējuma VTB līgas regulārā turnīra spēlē pret Tallinas ''Kalev'' (76:110) Ņižņijnovgorodas kluba galvenais treneris Ainars Bagatskis atzina, ka šodien demonstrētā igauņu spēle lieliski pasvītrojusi Krievijas komandas trūkumus.

Ņižņijnovgorodas ''NN'' galvenais treneris Ainars Bagatskis: ''''Kalev šodien spēlēja ļoti labi, un domāju, ka šis mačs kļuva par viņu labāko šajā sezonā. Tas bija pavisam cits ''Kalev'' - ne tā komanda no video seansa, kuru vērojot gatavojāmies šodienas cīņai. Pretinieki teicami pasvītroja mūsu trūkumus - paldies igauņiem par to. Kas attiecas uz rezultātu, tad tikai divas komandas mums šosezon iemetušas tik daudz - ''Kalev'' un Madrides ''Real''.''

Tallinas ''Kalev/Cramo'' galvenais treneris Alars Baraks: ''Katru vakaru nav iespējams mest tālmetienus ar tik augstu realizācijas procentu (15/27, 56%), taču, kā redzat, šodien tas notika. Tagad esmu patiesi priecīgs - šī mums ir lieliska un ļoti vērtīga uzvara.Tas, ka šodien guvām tik daudz punktu, protams, ir lieliski, taču ne mazāk svarīga bija mūsu spēle aizsardzībā - ar to šodien esmu ļoti apmierināts.''

Igaunijas kluba rindās teicamu spēli aizvadīja amerikāņu centrs Frenks Elegārs, kurš 26 punktiem (2p. - 9/9) pievienoja 10 atlēkušās bumbas (efektivitāte 40). Cits ''Kalev'' spēlētājs Skods Mačado sasniedza piekto ''triple-double'' VTB līgas vēsturē, maču noslēdzot ar 12 punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un 14 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ


, 2015-02-01 21:42, pirms 9 gadiem
Pozitīvais, ka šāds zaudējums ir VTB līgā, kurā lai viss pa lielam ir nodrošināts. Visu sezonu jau nav iespējams vinnēt visus.
Izturību tālākos mačos.
, 2015-02-01 21:47, pirms 9 gadiem
Incanti, kādi bija koefi?
, 2015-02-01 21:48, pirms 9 gadiem
Vefam sapņot tikai par ko tādu:-D
, 2015-02-01 22:09, pirms 9 gadiem
dakots rakstīja: Incanti, kādi bija koefi?
8 un 1.07
, 2015-02-01 22:12, pirms 9 gadiem
''Pretinieki teicami pasvītroja mūsu trūkumus - paldies igauņiem par to.'' - lūk profesionāla trenera komentārs!
, 2015-02-01 23:11, pirms 9 gadiem
Bagatskis pareizi novērtē situāciju,citreiz no zaudējuma var izvilkt vairāk, nekā no uzvaras!
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.
Rolands Šmits. Foto: Dainius Lukšta/Basketnews.lt
1

Šmits potītes savainojuma dēļ nespēlēs arī Eirolīgas 32. kārtas mačā pret ''Olimpia''

Latviešu spēka uzbrucējs Rolands Šmits potītes savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Kauņas ''Žalgiris'' komandai ceturtdienas cīņā ULEB Eirolīgā, preses konferencē atklāja itāļu speciālists Andrea Trinkjēri.