Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1458, Did:0, useCase: 3

Latvijas pretinieki paliek bez Kaspi un Veličkoviča

Latvijas pretinieki paliek bez Kaspi un Veličkoviča
Omri Kaspi
Foto: AP/Scanpix

Divi no Latvijas valstsvienības pretiniekiem Eiropas čempionāta apakšgrupā - Izraēla un Serbija - palikuši bez nozīmīgiem spēlētājiem. Izraēlai nāksies iztikt bez Omri Kaspi, bet Serbijai - bez Novicas Veličkoviča.

Pēc nedaudz vairāk kā nedēļas sāksies Eiropas čempionāts, bet šodien kļuva zināms, ka Izraēlas sastāvā nebūs viens no tās labākajiem spēlētājiem Omri Kaspi. Apstiprinājušās prognozes, ka Klīvlendas "Cavaliers" uzbrucējs nepaspēs laikā atgūties no ceļgala savainojuma, lai dotos laukumā Eiropas čempionātā. Kaspi iziešana no ierindas visticamāk nozīmē to, ka noskaidrojies komandas sastāvs un tajā būs tie 12 basketbolisti, kas piedalījās iepriekšējā pārbaudes spēlē Telavivā pret Poliju. Izraēla tajā ar 82:70 apspēlēja poļus, tiekot pie savas trešās uzvaras astoņās spēlēs. Trešdien Telavivā pēdējā pārbaudes spēle pret Deivida Blata trenēto Krieviju.

Šodien kļuvis zināms, ka zaudējums sastāvā ir arī Serbijai, kam Eiropas čempionātā būs jāspēlē bez Novickas Veličkoviča. Serbijas izlase paziņojusi, ka 2,05 m garais spēka uzbrucējs vienkārši nav pietiekami atlabis, lai būtu gatavs piedalīties Eiropas čempionāta cīņās. 24 gadus vecais Veličkovs tuvākajā laikā pievienosies Madrides "Real", kur turpinās atlabt no savainojuma. Serbijai pārbaudes spēļu cikls noslēdzies ar septiņām uzvarām un četriem zaudējumiem.

Savukārt cita B grupas komanda Francija kā aizvietotāju saspēles vadītājam Antuānam Dio nosaukusi Stīdu Čikambo. 30 gadus vecais basketbolists pārstāv vienu no Francijas top klubiem "Chalon".

Izmantotie resursi:
ACB
We Are Basketball | FIBA.COM

  +4 [+] [-]

, 2011-08-23 21:02, pirms 13 gadiem
cik žēl...

     [+] [-]

, 2011-08-23 21:13, pirms 13 gadiem
tas tāpat nenozīmē, ka ir lielas izredzes kko izdarīt.
par mūsu izlasi runājot, vismaz Ainaram pēc finālturnīra būs atrunas, ka pretinieki spēcīgāki utt. kgan sastāvs galīgi garām novākts ( nav savākts optimāli labākais sastāvs, bet kkāds LBL līmeņa komandas sastāvs).

     [+] [-]

, 2011-08-23 21:32, pirms 13 gadiem
Tad jau Olimpiade spiid!

  -1 [+] [-]

, 2011-08-23 21:33, pirms 13 gadiem
skarabejs1 rakstīja: cik žēl...
Aizmirsi ielikt pēdiņās!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2011-08-23 21:48, pirms 13 gadiem
kurhica

     [+] [-]

, 2011-08-24 08:24, pirms 13 gadiem
bubba rakstīja: tas tāpat nenozīmē, ka ir lielas izredzes kko izdarīt.
par mūsu izlasi runājot, vismaz Ainaram pēc finālturnīra būs atrunas, ka pretinieki spēcīgāki utt. kgan sastāvs galīgi garām novākts ( nav savākts optimāli labākais sastāvs, bet kkāds LBL līmeņa komandas sastāvs).
Sastāvs ir normāls, labāk lai jaunie kapā, nevis vecie, kuri neturētu citu izlašu ātrumu