Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1458, Did:0, useCase: 3

Javtoka savainojums nav nopietns, spēli pret Latviju nāksies izlaist

Javtoka savainojums nav nopietns, spēli pret Latviju nāksies izlaist
Jons Valančūns un Roberts Javtoks
Foto: basketnews.lt

Ceturtdienas pārbaudes spēlē Kauņā, kurā Lietuva ar 88:76 pārspēja Spāniju, elkoņa savainojumu guva mājinieku centrs Roberts Javtoks. Savainojums neesot pārāk nopietns, taču sestdienas spēli pret Latviju viņam būs jāizlaiž.

Spēlē pret Spāniju kādā no epizodēm elkoņa savainojumā iedzīvojās Roberts Javtoks, taču noskaidrojies, ka tas neesot tik nopietns, lai būtu apdraudēta viņa spēlēšana Eiropas čempionātā. Piektdien magnētiskās rezonanses rezultāti uzrādījuši, ka spēlētājam vajadzēs nepilnu nedēļu ilgu atlabšanas periodu.

"Robertam nedaudz ieplīsis muskulis, kā arī pabojātas elkoņa saites, bet savainojums nav tik bailīgs kā sākuma likās," pastāstījis Lietuvas komandas ārsts Vītenis Trumpicks, atklājot turpmākos plānus: "Tagad Roberts paliks Kauņā, kur divreiz dienā ies uz dažādām procedūrām. Prognozējam, ka pēc 5-6 dienām viņš pievienosies komandai, kad tā atgriezīsies no Slovēnijas."

Tas nozīmē, ka Javtoks izlaidīs šīvakara spēli Panevēžā pret Krieviju, rītdienas tikšanos ar Latviju, kā arī 24. augusta maču izbraukumā pret Slovēniju. Neliels savainojums esot citam Lietuvas groza apakšas balstam Darjusam Songailam, kurš nespēlēs šovakar. Savukārt Songailas spēlēšana pret Latviju esot uz jautājuma zīmes - tas būšot atkarīgs no tā, vai Ķēstuša Kemzuras rīcībā būs centrs Kšištofs Lavrinovičs, kurš iepriekšējās spēlēs izlaida muguras savainojuma dēļ, bet treniņus jau atsācis.

Izmantotie resursi:
Čia gyvena krepšinis, čia krepšinio namai -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja