Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"DU" mājās atriebjas "Liepājas Metalurgam"

"DU" mājās atriebjas "Liepājas Metalurgam"
"DU" saspēles vadītāja Olga Kazakeviča
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Latvijas Sieviešu basketbola līgā pie otrā panākuma šosezon izdevies tikt "Daugavpils Universitātes" komandai, kas savā laukumā ar 68:49 apspēlēja "Liepājas Metalurgu", revanšējoties par sāpīgo zaudējumu galotnē izbraukumā.

Abas vienības vakar piedzīvoja sāpīgus zaudējumus, tādēļ šodien bija milzīga vēlme reabilitēties par šīm neveiksmēm. Smagāks uzdevums bija liepājniecēm, kuras vēl vakar viesojās Cēsīs, bet šodien bija jādodas uz Daugavpili. Spēles pirmajā ceturtdaļā komandas sniegumu tas gan neietekmēja, jo pirmais mača ceturksnis tika noslēgts ar rezultātu 16:14 viešņu labā.

Otrajā ceturtdaļā viss gan ātri mainījās, un mājinieces spēja iegūt deviņu punktu pārsvaru. Jebkurā gadījumā, izšķirošie notikumi risinājās pēdējā ceturtdaļā, kurā mājinieces labi nocīnījās aizsardzībā, kā arī lieliski meta no tālās distances. Šajā ziņā visspilgtāk izcēlās Olgas - Kazakeviča un Lakomko.

Panākums ļāvis "DU" pakāpties uz sesto vietu, bet liepājnieces atkāpušās uz septīto pozīciju. Abām vienībām ir pa divām uzvarām, bet savstarpējās spēlēs labāka punktu attiecība ir daugavpilietēm, kuras viesos Liepājā piekāpās vien ar trīs punktiem.

LSBL

DU - Liepājas Metalurgs 68:49 (14:16, 21:10, 11:12, 22:11)
DU: Kr.Egle 16, Kazakeviča 14, Jevsejeva 14 (5 rez.p.), Lakomko 11, Baltace 7 (10 atl.b.), Širokova 2, Šimanska 2, Ka.Egle 2.
Metalurgs: Zdanovska 14 (12 atl.b.), Feldmane 9, D.Līne 6, M.Līne 5, Kruga 5, Šēna 4, Egle 4, Simanoviča 2.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-28 22:13, pirms 13 gadiem
Labs
gascoigne rakstīja: Visām Liepājā pierakstītām komandām jāmaina sava pieraksta vieta. Lai ir Grobiņas Metalurgs, Priekules Metalurgs vai da jebkas, savādāk Liepāju tagad drāž vien tikai nosaukumu uzzinot
Vanesa Jasa 2023. gada 22. novembrī. Foto: EuroCup Women

Lielā piektdiena: TTT un "Kibirkštis" cīnīsies Baltijas līgas pusfinālā

TTT basketbolistes piektdien, 29. martā, "BioSil" Sieviešu Baltijas basketbola līgas pusfinālā Palangā sacentīsies pret Lietuvas čempioni Viļņas "Kibirkštis". Spēles sākums plkst. 16:20. Tiešraide Sportacentrs.com .
TTT basketbolistes 2024. gada 18. janvārī. Foto: EuroCup Women
1

Gulbja lidojums un lietuviešu ambīcijas: četras intrigas Baltijas līgas "Final 4"

Piektdien, 29. martā, Lietuvas kūrortpilsētā Palangā sāksies "BioSil" Sieviešu Baltijas basketbola līgas piektais finālturnīrs. Latviešu spēlētājas pulcētas trijās no četrām komandām, savukārt ceturto vienību pārstāv divas bijušās TTT basketbolistes. Sportacentrs.com iepazīstina ar "Final Four" galvenajām sižeta līnijām.
Kinga Piedela un Vanesa Jasa 2023. gada 8. oktobrī. Foto: Margarita Vigule

Piedelas un Baranovskas tālmetieni nodrošina Daugavpilij otro Latvijas pusfinālu

Daugavpils Universitātes basketbolistes trešdien, 27. martā, lieliskā atmosfērā uzvarēja basketbola skolas "Rīga" juniores ar 74:58. Gunta Endzela trenētā komanda divcīņas summā bija pārāka ar 148:136 un otro reizi vēsturē iekļuva Latvijas čempionāta pusfinālā. Kinga Piedela un Valerija Baranovska divatā iemeta deviņus tālmetienus.