Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Laksa izlēmusi nepieteikties WNBA draftam

Ints Megnis
Ints Megnis

Laksa izlēmusi nepieteikties WNBA draftam
Kitija Laksa ar vecākiem Elitu un Jāni 2019. gada 4. martā "Yuengling Center" Tampā. Foto: South Florida

Latviešu basketbola zvaigzne Kitija Laksa svētdien paziņoja, ka nepieteiksies šī gada Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftam, kur viņai šobrīd tika prognozēta vieta trešajā raundā.

Laksa iepriekšējās trijās sezonās bija viena no lielākajām zvaigznēm ASV studentu basketbolā, bet jau šīs sezonas pašā sākumā pārrāva ceļgala krusteniskās saites un ir skaidrs, ka šajā vasarā viņa WNBA tāpat nevarētu spēlēt, jo turpinās rehabilitāciju pēc traumas.

"Vēlos pateikties visiem par atbalstu, ko esmu saņēmis iepriekšējos 4,5 mēnešus. Tas bijis izaicinājums," svētdien pavēstīja latviete. "Esmu izlēmusi nepieteikties šī gada WNBA draftam. Fokusēšos uz kājas rehabilitāciju un došos uz priekšu dienu pēc dienas."

Kā vēstīts, piektdien ziņu aģentūra "Associated Press" publicēja trešo un pēdējo 2019. gada WNBA drafta prognozi, līgas treneriem un ģenerālmenedžeriem prognozējot viņas izvēlēšanos trešajā kārtā ar kopējo 30. numuru.

Drafts notiks 10. aprīlī.

  +2 [+] [-]

, 2019-03-31 21:28, pirms 5 gadiem
Loģisks solis. Veiksmi atveseļošanas.

     [+] [-]

, 2019-03-31 21:40, pirms 5 gadiem
Kādi tad viņai plāni? Rehabilitēsies un nāks uz Eiropu?