Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Jēkabsone-Žogota nespēlē, "Mercury" ar uzvaru sāk WNBA pusfinālu

Jēkabsone-Žogota nespēlē, "Mercury" ar uzvaru sāk WNBA pusfinālu
Anete Jēkabsone-Žogota
Foto: David R. Alleyne, sportspagemagazine.com

Sieviešu nacionālajā basketbola asociācijā (WNBA) šonakt startēja izslēgšanas spēļu pusfināli. Pirmajā mačā par finālu latviešu aizsardzes Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētais Fīniksas "Mercury" ar 85:71 savā laukumā uzveica Minesotas "Lynx".

Pirmo puslaiku Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētais Fīniksas "Mercury" noslēdza ar +11 (42:31), bet trešajā ceturksnī pārsvaram pār Minesotas "Lynx" pievienoja vēl deviņus punktus. Pēdējā ceturtdaļā "Lynx" basketbolistes bija pārākas ar 24:18, bet kopumā piedzīvoja zaudējumu ar 71:85.

Jēkabsone-Žogota spēlei bija pieteikta, taču laukumā neizgāja. Uzvarētājām ievērojamu daļu spēles aizvadīja pamata piecinieks – Diana Taurasi, Devana Bonere, Penija Teilore, Kendisa Duprī un Britnija Grainere. Katra no starta sastāva spēlētājām laukumā pavadīja vismaz 32 minūtes, kamēr pārējās trīs laukumā izgājušās basketbolistes nespēlēja vairāk par 10 ar pusi minūtēm.

Centra spēlētājai Grainerei 23 punkti, 11 atlēkušās bumbas un trīs bloķēti metieni, savukārt uzbrucēja Teilore pievienoja 16 punktus, 13 bumbas zem groziem un septiņas rezultatīvas piespēles. "Lynx" rindās ar 25 punktiem rezultatīvākā bija aizsardze Lindsija Veilena.

WNBA pusfināla sērijas tiks aizvadītas līdz trijām uzvarām. Otrā spēle notiks naktī uz 1.septembri. Austrumu konferencē pirmā spēle notiks naktī uz rītdienu - cīņā par WNBA finālu dosies Čikāgas "Sky" un Indiānas "Fever".

Izmantotie resursi:
WNBA.com

     [+] [-]

, 2014-08-30 09:46, pirms 10 gadiem
Visai pārliecinoši uzveiktas pašreizējās čempiones