Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"Liepāja/LSSS" atvainojas par incidentu Krievijā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Liepāja/LSSS" atvainojas par incidentu Krievijā
Kaspars Mājenieks Foto: liepajasbasketbols.lv

Basketbola klubs "Liepāja/LSSS" atvainojas par incidentu Krievijā, bet iesaistītās spēlētājas atzīst savu vainu un nožēlo notikušo.

Kā jau ziņots, pagājušajā nedēļā Liepājas kluba basketbolistes Krievijā iesaistījās asumos [video].

"Ņemot vērā nepieņemamo atgadījumu, kas notika 23. novembrī Eiropas sieviešu basketbola līgas (EWBL) otrā posma spēlē pret Maskavas "Dynamo" komandu Krievijas pilsētā Siktivkarā, publiski vēlamies atvainoties par savas komandas un spēlētāju nepieņemamo rīcību," paziņo Kurzemes klubs.

Galvenais treneris Kaspars Mājenieks: "Esmu treneris, kas liek spēlēt mūsdienīgu, ātru, agresīvu basketbolu. Esmu treneris, kurš māca spēlēt asi un tajā pašā laikā gudri. Esmu treneris, kurš māca spēlētājām aizstāvēt savas komandas biedrenes, jo mēs esam KOMANDA, mēs esam vienots veselums. Bet es nekad neatbalstīšu formu, kādā tas tika darīts šajā spēlē. Aizstāvot komandu un komandas biedrenes, jācenšas konfliktu novērst, nevis to vēl vairāk attīstīt, kā tas notika šajā reizē. Mācu nepakļauties provokācijām (pat, ja tev met ar bumbu, sit vai apsaukā trīsstāvīgajiem lamuvārdiem), jo tas ne pie kā laba nevar novest. Diemžēl emociju karstumā tajā brīdī rīcības bija spontānas, instinktīvas un neloģiskas. Pēc spēles veicu audzinoša rakstura sarunas gan ar visu komandu, gan ar abām spēlētājām personiski. Zinu, ka meitenes, tāpat kā es, nožēlo notikušo un darīs visu, lai šādas situācijas vairs nepieļautu. Publiski vēlos atvainoties visai Maskavas "Dynamo" komandai. Vēlos atvainoties arī EWBL organizatoriem, kā arī "Liepājas basketbols" kluba vadībai, līdzjutējiem un atbalstītājiem. Tāpat vēlos atvainoties visai Latvijas basketbola sabiedrībai, ka esam kompromitējuši sporta veidu, ko mēs visi mīlam un cienām."

SBK „Liepāja/LSSS” spēlētājas Ketija Vihmane un Enija Meļķe: "Ņemot vērā pēdējā laika nepatīkamo notikumu, publiski vēlamies atvainoties par savu neadekvāto rīcību visai Maskavas "Dinamo" komandai, tās treneriem un pavadošajam personālam. Vēlamies atvainoties arī EWBL organizatoriem, kā arī "Liepājas basketbols" kluba vadībai, līdzjutējiem un atbalstītājiem. Treneris mums māca spēlēt agresīvi, ātri un nepadoties nevienā situācijā, bet tas neattaisno mūsu rīcību, absolūti atzīstam savu vainu un nožēlojam izdarīto."

Izmantotie resursi:
liepajasbasketbols.lv

     [+] [-]

, 2019-11-28 15:49, pirms 4 gadiem
Ļoti zolīds gājiens no liepājnieču puses, ka atvainojās, bet cepums no manis par vateņu pamīcīšanu.

  -3 [+] [-]

, 2019-11-28 18:31, pirms 4 gadiem
Sers f rakstīja: bet cepums no manis par vateņu pamīcīšanu.
Pats laikam esi vatenis, ja atļaujies apsaukāties un palaist muti!
Kauns par tādiem latviešiem!

  -2 [+] [-]

, 2019-11-28 18:54, pirms 4 gadiem
Sers f rakstīja: Ļoti zolīds gājiens no liepājnieču puses, ka atvainojās, bet cepums no manis par vateņu pamīcīšanu.
jūs st*lbi neesat? Kā ko tādu atbalstīt var? Saukā viņus par vateņiem, bet uzvedies pats tāpat

  -1 [+] [-]

, 2019-11-28 19:22, pirms 4 gadiem
No mušas uzpūsts zilonis.
Slēpts komentārs: andromons2

  +3 [+] [-]

, 2019-11-28 19:41, pirms 4 gadiem
Nu ja tā globāli skatās uz situāciju, tad vateņi jau paši vainīgi. Nebūtu okupējuši Latviju un integrējuši šeit savas kultūras elementus, tad, iespējams vietējās meičas tā neuzvestos.
p.s. es neattaisnoju liepājnieču uzvedību

  +2 [+] [-]

, 2019-11-28 19:54, pirms 4 gadiem
V naši vremena toļka tak,ar basu kāju pa pliku muti.

  +2 [+] [-]

, 2019-11-28 19:58, pirms 4 gadiem
andromons2 rakstīja: Zābak pats saprati ko uzrakstiji?
O, smadzeņu invalīds, armēnis, kurš neko nesaprot arī klepo.

  -3 [+] [-]

, 2019-11-28 20:57, pirms 4 gadiem
ingaa rakstīja: Nu ja tā globāli skatās uz situāciju, tad vateņi jau paši vainīgi. Nebūtu okupējuši Latviju un integrējuši šeit savas kultūras elementus, tad, iespējams vietējās meičas tā neuzvestos.
p.s. es neattaisnoju liepājnieču uzvedību
Bļā, tās meitenes ir dzimušas brīva Latvija, kāda vēl tev okupācija. varu saderēt viņas nezin vēsturi, bet tu šeit pini 80 gadus vecus notikumus. tās ir spēles asumos izdarīts nevis ar okupāciju un vateņiem saistīts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-11-29 05:36, pirms 4 gadiem
Viss pareizi.No sākuma pa muti un tad atvainoties.Zobs pret zobu, un ne jau liepājnieces iesāka konfliktu.To iesāka vateņu kultūras līmenis.