Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"TTT Rīga" nometne 12-16 gadus vecām meitenēm Latvijas čempionu vadībā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"TTT Rīga" nometne 12-16 gadus vecām meitenēm Latvijas čempionu vadībā
"TTT Rīga": Latvijas čempiones 2015
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas čempiones "TTT Rīga" no 15. līdz 19.jūlijam Pumpuru vidusskolā Jūrmalā rīko treniņnometni 12-16 gadus vecām basketbolistēm. Nometni vadīs "TTT Rīga" treneri, kuri nodos savas zināšanas basketbolistēm, lai veicinātu jauno spēlētāju meistarības izaugsmi.

Aigars Nerips, "TTT Rīga" galvenais treneris
""TTT Rīga" kā viens no Latvijas labākajiem basketbola klubiem vēlas dot savu ieguldījumu jauno spēlētāju ceļā uz lielo basketbolu, kas meitenēm tikko sācies. Dosim meitenēm iespēju redzēt un izjust, kā mēs "TTT Rīga" komandā strādājam ikdienā. Nodarbībās akcentēsim basketbola tehnikas elementu apguvi. Treniņi būs interesanti, ceram, ka meitenēm patiks un šo piecu dienu pieredze viņām palīdzēs ikdienā, spēlējot savās komandās."

Ieva Krastiņa, "TTT Rīga" kapteine
"Trenējoties TTT treneru vadībā ir pozitīvi ieguvumi: lieliski treniņapstākļi, pieejams viss vajadzīgais inventārs, turpat ir trenažieru zāle, basketbola zāle, sava ģērbtuve. Organizācija ir augstākajā līmenī. Treniņi notiek 2x dienā, no rītiem ir iespējams strādāt pie individuālās sagatavotības (dribls, metiens, fiziskā sagatavotība). Tiek arī analizēti spēļu video, lai varētu no malas redzēt pieļautās kļūdas, kas ir labs veids, kā uzlabot savu spēles izpratni.

Pirmssezonas darbs ir svarīgs, lai ieliktu fizisko bāzi, līdz ar to būtu labā formā līdz sezonas beigām un izvairītos no nevajadzīgiem savainojumiem."

Nometnes pamatā

+Spēlētāju tehnikas pilnveidošana un attīstība.
+Basketbola spēles taktiskās izpratnes pilnveidošana.
+Fizisko īpašību attīstīšana.
+Kā pareizi sagatavoties treniņam.
+Stājas novērtēšana un korekcija.

Kā pieteikties nometnei?

Pieteikties nometnei var līdz ceturtdienai, 18. jūnijam, pa telefonu 26786132 un e-pastu nometne@tttriga.lv .

Nometnes plakāts

Par komandu

“TTT Rīga” basketbolistes Latvijas čempionātā 24 sezonās izcīnījušas četrpadsmit čempionu titulus (1992-1993, 1995, 2001-2005, 2007, 2008, 2010-2011, 2014-2015) un divas reizes uzvarējušas Latvijas-Igaunijas līgā (2014, 2015).

Seko jaunumiem “TTT Rīga” sociālajos tīklos:
https://twitter.com/tttriga
https://www.facebook.com/TTTRiga