Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Ērvings piešķirs 1,5 miljonu dolāru WNBA spēlētājām, kuras izlaiž sezonu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ērvings piešķirs 1,5 miljonu dolāru WNBA spēlētājām, kuras izlaiž sezonu
Kairijs Ērvings. Foto: EPA/Scanpix

Bruklinas "Nets" superzvaigzne Kairijs Ērvings pirmdien, 27. jūlijā, paziņoja, ka piešķirs pusotru miljonu ASV dolāru WNBA spēlētājām, kuras nolēmušās izlaist sezonu elpceļu vīrusa vai sociālā taisnīguma dēļ.

Minētā summa atvēlēta no Ērvinga nodibinātās programmas “Iespēju iniciatīva” (KAI empowerment initiative). Iniciatīvas ietvaros basketbolistēm būs iespēja apgūt UBS izveidoto finanšu pratības programmu.

Ērvings pārrunājis ideju ar WNBA spēlētājām Natašu Klaudu – kura nolēma izlaist sezonu – un Džūelu Loidu (“Seattle Storm”). Turpinājumā viņš ar vairākām basketbolistēm apspriedis situācijas radītos izaicinājumus, nolemjot viņas atbalstīt finansiāli.

Ceru, ka šī iniciatīva atbalstīs viņu prioritātes un lēmumus, neatkarīgi, vai persona nolēmusi cīnīties par sociālo taisnīgumu, spēlēt basketbolu, pievērsties fiziskajai un mentālajai veselībai, vai pavadīt laiku ar savu ģimeni,” paziņojumā teica Ērvings.

“Washington Mystics” spēlētāja Klauda un Renē Mongomerija no “Atlanta Dream” nolēma sezonu veltīt sociālajām reformām. Lai kvalificētos programmai, spēlētājām jāpastāsta par savu izvēli, vienlaicīgi nesaņemot atalgojumu no cita darba devēja. Pieteikšanās jāveic līdz 11. augustam, bet programmas dalībnieces tiks informētas 24. augustā.

Ērvings nav kopā ar “Nets” basketbolistiem Floridas “burbulī”, jo turpina atveseļoties pēc pleca operācijas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/wnba/story/_/i...

  +2 [+] [-]

, 2020-07-27 19:32, pirms 4 gadiem
Es to sauktu par SABOTĀŽU!

     [+] [-]

, 2020-07-27 20:30, pirms 4 gadiem
Koļī

     [+] [-]

, 2020-07-27 20:46, pirms 4 gadiem
Lūk tie ir reāli darbi. Daži sportisti gan vairāk runā un mazāk dara.

     [+] [-]

, 2020-07-27 20:47, pirms 4 gadiem
IZskatās, ka Ērvingam ļoti patīk, kā viņu pasniedza Game of Zones pēdējā sezonā un cenšās līdzīgu sviestu tikai citā jomā darīt arī dzīvē.

  +2 [+] [-]

, 2020-07-27 22:38, pirms 4 gadiem
Būtu labāk devis plakanās zemes teorijas piekritējiem to naudu!! He, he.

     [+] [-]

, 2020-07-28 11:07, pirms 4 gadiem
Jā, Game of Zones lieliski parādija Ērvingu, bet nedomāju, ka tas viņam lika kko saprast. Mēs jau te varam gudri runāt par viņu, viņa jocīgajām fantāzijām, plakanajām zemēm, bet fakts ir tāds, ka viņam iespējams ir daudz nopietnākas problēmas. Diemžēl ir liela iespēja, ka viņš ies Vesta ceļu. Un lielākās problēmas sāksies, kad beigsies viņa karjera, kas visdrīzāk būs pēc šī līguma beigām. Cerams, ka viņam ir kāds speciālists, kas var palīdzēt.