Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Video: Vītola: "Ja reiz pat Francija un Krievija naturalizē spēlētājas, kādēļ to nedarīt arī Latvijai?"

Latvijas izlases basketboliste Kristīne Vītola intervijā Sportacentrs.com pauda savu viedokli par "TTT Rīga" saspēles vadītājas, amerikānietes Šejas Pedijas naturalizēšanu. Viņa atzīst, ka gadu gaitā nostāja šajā jautājumā viņai ir mainījusies. Ja reiz tādas lielvalstis kā Francija un Krievija var piesaistīt naturalizētas spēlētājas, kādēļ gan to nedarīt arī Latvijai? Turklāt Vītola uzskata, ka Pedija ir lieliska basketboliste, kura patiešām var būt noderīga valstsvienībai un palīdzēt sasniegt vēl augstākus mērķus.

P.S. Pirmdien portālā Sportacentrs.com varēsiet noskatīties pilnu interviju ar basketbolisti Kristīni Vītolu.
Vērtējums:
1 2 42 komentāri

 +10 [+] [-]

, 2019-03-02 11:40, pirms 5 gadiem
"Ja reiz tādas lielvalstis kā Francija un Krievija var piesaistīt naturalizētas spēlētājas, kādēļ gan to nedarīt arī Latvijai?" Tieši tāpēc arī nedarīt!!!Kazahstānas hokeja izlase jau kļuvusi par izsmieklu!

  +5 [+] [-]

, 2019-03-02 12:12, pirms 5 gadiem
Nepieciešams tā arī runāt, ka mēs pērkam jeb iegādājamies šo basketbolisti - nevis naturalizējam. Tas būtu precīzāk pateikts. Skaidrs, ka vienu čempionātu nospēlēs un uz nākamo mums būs jāmeklē jauna spēlētāja, ko iegādāties.
Nav slikta ideja - pastiprināties. Bet to arī tā jānorāda, ka Latvija iegādājas šīs spēlētājas pakalpojumus.

  +3 [+] [-]

, 2019-03-02 12:36, pirms 5 gadiem
Ja krievi un francūži leks akā vai no klints, Vītola arī to darīs?

 +10 [+] [-]

, 2019-03-02 12:38, pirms 5 gadiem
Francijas izlasi sen neesmu redzējis. Daudzos sporta veidos. Parasti zem Francijas karoga spēlē Āfrikas apvienotā izlase

  +2 [+] [-]

, 2019-03-02 12:57, pirms 5 gadiem
Mesionārs rakstīja: "Ja reiz tādas lielvalstis kā Francija un Krievija var piesaistīt naturalizētas spēlētājas, kādēļ gan to nedarīt arī Latvijai?" Tieši tāpēc arī nedarīt!!!Kazahstānas hokeja izlase jau kļuvusi par izsmieklu!
Ja es nekļūdos tad vismaz 2 reizes šādas Krievijas naturalizētās ir mūsu meitenēm izčakarējušas sapni par medaļām. Principā jautājums droši vien ir par to vai mēs gribam palielināt cerības kvalificēties olimpiskajām spēlēm vai cerēsim to izdarīt pašu spēkiem.
P.S. Abstrahējoties no vajag/nevajag LBS un pārējie diez gan pavirši šo jautājumu ir pacēluši nenodrošinājās ar Anetes atbalstu, varēja no sākuma meitenei kādu interviju Ievā dabūt , iefilmēt kādu viģiku, lai tauta redz, ka latviešu valodu zina labāk par dažu labu, kurš visu mūžu ir Pļavniekos nodzīvojis.
P.P.S.
Man ir sajūta, ka tas pilsonības piešķiršanas likums ir jāpamaina un nevis jādod pilsonība, bet gan jādod iespēja ārpus rindas kārtot naturalizācijas eksāmenu.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-02 13:18, pirms 5 gadiem
Vītola laikam nav dzirdējusi ne par Baltkrievijas un jo īpaši Kazahstānas hokeja izlasēm un pašmāju naturalizētajiem basketa izlases "papildinātājiem" Ostleru un Šmitu/Smit, vai slovēni Rendolfu.Es vēl saprotu iedot pasi gados jaunam ārzemniekam vai ārzemniekam ar latviešu saknēm, kas vairākus gadus ir bijuši Latvijā, nevis 1-2 sezonas labi uzspēlē, pēc vecuma karjeras otrajā pusē, intervijā stāsta standarta tekstus cik jauki ir Latvijā...

  +7 [+] [-]

, 2019-03-02 13:19, pirms 5 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Nepieciešams tā arī runāt, ka mēs pērkam jeb iegādājamies šo basketbolisti - nevis naturalizējam. Tas būtu precīzāk pateikts. Skaidrs, ka vienu čempionātu nospēlēs un uz nākamo mums būs jāmeklē jauna spēlētāja, ko iegādāties.
Nav slikta ideja - pastiprināties. Bet to arī tā jānorāda, ka Latvija iegādājas šīs spēlētājas pakalpojumus.
Tāda pastiprināšānās būtu jāaizliedz, jo tā čakarē sportu. EČ futenē bija ļoti jautri skatīties Albānija 1 pret Albānija 2, tāpat kā tas,ka tādas lielvalstis kā tā pati Krievija basī kaut ko sasniedz tikai pateicoties nopirktiem sportistiem. Zūd izlašu jēgas princips.

  +4 [+] [-]

, 2019-03-02 13:23, pirms 5 gadiem
Vai, globāliste, šī tiešām laikam gatava lekt no klints, ja citi tā dara. Parādīsies Pedija uz Eiropas čempionātu, es nevienu spēli arēnā neapmeklēšu, tas nu ir skaidrs.
Slēpts komentārs: wolmar
Slēpts komentārs: wolmar

  +2 [+] [-]

, 2019-03-02 13:42, pirms 5 gadiem
krievi arī rij daudz dopinga un daudz melo, mums arī tā sākt darīt?

Ja Pedija grib LV pilsonību, tad nekādu aizspriedumu. Ir kārtība, kā to izdarīt, lai nokārto pārbaudījumus, nodod zvērestu un izbauda būšanu par LR pilsoni.
Bet nacionālajai izlasei nevajag piesaistīt spēlētājas no malas. Ja tā notiek, tad Izglītības un zinātnes ministrijai jāgriež nost finansējums proporcionāli ne-latviešu skaitam izlasē, jo jēga ieguldīt valsts naudu, ja bērniem tiek skaidri parādīts: Mums poher, kādi jūs izaugsiet, izlasei jūs nederēsiet, tāpēc mēs tagad sāksim vākt ārzemniekus.

  +8 [+] [-]

, 2019-03-02 13:48, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Vītola laikam nav dzirdējusi ne par Baltkrievijas un jo īpaši Kazahstānas hokeja izlasēm un pašmāju naturalizētajiem basketa izlases "papildinātājiem" Ostleru un Šmitu/Smit, vai slovēni Rendolfu.Es vēl saprotu iedot pasi gados jaunam ārzemniekam vai ārzemniekam ar latviešu saknēm, kas vairākus gadus ir bijuši Latvijā, nevis 1-2 sezonas labi uzspēlē, pēc vecuma karjeras otrajā pusē, intervijā stāsta standarta tekstus cik jauki ir Latvijā...
Vispār Šmits bija ar Latviešu saknēm viņam vecmamma bija latviete.

  -2 [+] [-]

, 2019-03-02 14:19, pirms 5 gadiem
Esmu nacionãlists un man riebjas, ka puse no Latvijas iedzîvotåjiem ir okupacijas laikã sabraukuśi klaidoñi un viñu pécnãcéji, ka Latvijas nacionãlã futbola izlasé vairãk bulduré sveśvalodã! Pret to reti kurś iebilst, bet tagad kad runa par kãdu atseviśku individu, kas var pastiprinãt komandu, daźi izliekas svétåki par Romas pãvestu! Baigå liekulîba!

  +6 [+] [-]

, 2019-03-02 14:54, pirms 5 gadiem
Vienmēr es esmu lepojies, kad mēs sasniedzam augstus rezultātus bez naturalizētām spēlētājam, vienmēr ir liels prieks, ka visa komanda runā latviski, dzied himnu. Sakiet ko gribat, bet ar ārzemnieci, kurai nav saknes, kura spēlē otro sezonu šeit. Kurai jau ir 30 gadi... Piedodiet, bet arī neticu, ka mēs cīnīsimies par medeļām.. Un ko Jums mainīs, ja mēs iegūsim 7 vietu ar naturalizētu spēlētāju, vai arī 8-9 vietu ar mūsu pašu dāmām... Kāds prieks no medaļas, ja viņu mums atnes ASV pilsoni. Paņemsim Āfirkānu skrējēju, vieglatlētikā, mums būs stabili top 3, medaļas. Bet kāds sakars tur ar Latviju, vnk papīrs? Kā lai bērniem iemāca to sportisko garu? Kāda vēlme vietējām spēlētājām rauties uz izlasi, Ja tu esi patriots, bet blakus tev stāv cilvēks, kuram ir vienalga , kas ar tavu valsti notiks... viņš nekad nesapratīs tās spēles, kas mums ir ar Lietuvu, Krieviju... kapēc viņas ir principālas... Padomājiet paši. Tikai nečīkstat, un vairs nesmejaties, par citam izlasēm, kuram ir Naturalizētas spēlētājas, utt. ESMU vienozīmīgi PRET! Lai sasniegtu rezultātus, jabūt sistēmai, nevis jāpērk spēletāji, tas nav klubs. Tapēc cienīsim valsti.

  -1 [+] [-]

, 2019-03-02 15:13, pirms 5 gadiem
LV Tas ir bezizejas jautājums, pilsonība, protams, lojālai meitenei- 2 gadi TTT jādod, savādāk 5. nr. pozīcijā no extrām ir tikai 1 pati Elīna ex- Babkina, negribās redzēt kārtējo zudušo paaudzi, atceries Holdena var.- Brocēni- ciska- ruslande- Eiropas čēmpions un vilcējs '2007.

  -1 [+] [-]

, 2019-03-02 15:19, pirms 5 gadiem
Reyz rakstīja: Vienmēr es esmu lepojies, kad mēs sasniedzam augstus rezultātus bez naturalizētām spēlētājam, vienmēr ir liels prieks, ka visa komanda runā latviski, dzied himnu. Sakiet ko gribat, bet ar ārzemnieci, kurai nav saknes, kura spēlē otro sezonu šeit. Kurai jau ir 30 gadi... Piedodiet, bet arī neticu, ka mēs cīnīsimies par medeļām.. Un ko Jums mainīs, ja mēs iegūsim 7 vietu ar naturalizētu spēlētāju, vai arī 8-9 vietu ar mūsu pašu dāmām... Kāds prieks no medaļas, ja viņu mums atnes ASV pilsoni. Paņemsim Āfirkānu skrējēju, vieglatlētikā, mums būs stabili top 3, medaļas. Bet kāds sakars tur ar Latviju, vnk papīrs? Kā lai bērniem iemāca to sportisko garu? Kāda vēlme vietējām spēlētājām rauties uz izlasi, Ja tu esi patriots, bet blakus tev stāv cilvēks, kuram ir vienalga , kas ar tavu valsti notiks... viņš nekad nesapratīs tās spēles, kas mums ir ar Lietuvu, Krieviju... kapēc viņas ir principālas... Padomājiet paši. Tikai nečīkstat, un vairs nesmejaties, par citam izlasēm, kuram ir Naturalizētas spēlētājas, utt. ESMU vienozīmīgi PRET! Lai sasniegtu rezultātus, jabūt sistēmai, nevis jāpērk spēletāji, tas nav klubs. Tapēc cienīsim valsti.
Mums pilna futbola izlase ar naturalizétiem , baigå valsts cieña, ka laukumå sasaucas krieviski?! netrûkst arî citos sporta veidos!
Bet te ak śausmas viena amerikãniete?!

  -3 [+] [-]

, 2019-03-02 16:31, pirms 5 gadiem
Pilnīgi piekrītu Vītolai! Slovēņi iedeva Rondolfam, Eiropas čempji! Krievija iedeva melnim, Eiropas čempji! Melnkalne iedeva melnim, šis rezultatīvākais, Melnkalne brauc uz Pasaules čempi, mēs internetā sēžam! Ja spēlētājs vajadzīgs izlasei, jādod! Ar to tik iegūst Latvijas basketbols! Kas labāk, muldēt internetā vai godīgā cīņā izcīnīt, medaļas, Pasaules čempionātu? Kas labāks Latvijas basketbolam???

  -3 [+] [-]

, 2019-03-02 16:34, pirms 5 gadiem
jbk rakstīja: Vai, globāliste, šī tiešām laikam gatava lekt no klints, ja citi tā dara. Parādīsies Pedija uz Eiropas čempionātu, es nevienu spēli arēnā neapmeklēšu, tas nu ir skaidrs.
" Da" kam tu vajadzīgs???

  -2 [+] [-]

, 2019-03-02 16:55, pirms 5 gadiem
balts rakstīja: Pilnīgi piekrītu Vītolai! Slovēņi iedeva Rondolfam, Eiropas čempji! Krievija iedeva melnim, Eiropas čempji! Melnkalne iedeva melnim, šis rezultatīvākais, Melnkalne brauc uz Pasaules čempi, mēs internetā sēžam! Ja spēlētājs vajadzīgs izlasei, jādod! Ar to tik iegūst Latvijas basketbols! Kas labāk, muldēt internetā vai godīgā cīņā izcīnīt, medaļas, Pasaules čempionātu? Kas labāks Latvijas basketbolam???
Loģiski, tieśi tã!

  -2 [+] [-]

, 2019-03-02 16:59, pirms 5 gadiem
Naudas darīšanas. Man, kā fanam ouij!

     [+] [-]

, 2019-03-02 17:03, pirms 5 gadiem
A, kur ta liks mūsu slaidinieces? Ejiet d.... ar piepirktajām.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-02 17:53, pirms 5 gadiem
Latvijā pilsonības piešķiršana ārzemju sportistiem nenotiek tik masveidīgi, lai par to baigi satrauktos! Vienīgais gadījums, kad tikusi piešķirta pilsonība ārzemju basketbolistam, bija Ostlera gadījums, jo minētie Pētersons un Šmits šajā sakarā vispār nav piesaucami, par cik viņi abi ir ar latviešu saknēm! Lai arī kopumā basketbola federācijas nostāja, proti, nepiesaistīt ārzemju spēlētājus, manuprāt, līdz šim ir vērtējama kā pareiza, tomēr Pedijas gadījums ir atšķirīgs, par cik viņa sieviešu valstsvienībā laukumā aizņemtu saspēles vadītājas pozīciju, kura pēdējos lielos turnīros ir izrādījusies klupšanas akmens! Viss jau nav melns vai balts. Tas ir tieši tāds pastiprinājums, kas izlasei tuvākajā laikā ir vajadzīgs! Ar vienu Elīnu nevar izvilkt lielos turnīrus - labām komandām jābūt divām labām saspēles vadītājām! Un pat ja Pedija būs aktuāla tikai uz vienu vai diviem nākamajiem lielajiem turnīriem, domāju, ir vērts to darīt. Latvija bieži sportā un ne tikai sportā, rādot kopumā labu sniegumu, nespēj veikt pēdējo solīti, un viena no lietām, kas traucē to izdarīt un novest lietas līdz galam, ir daudzās fobijas un aizspriedumu, kas valda mūsu sabiedrībā. Uz lietām jāskatās plašāk. Kategoriski iestāties pret sportistu naturalizāciju visās situācijās ir dekonstruktīvi! Esam atvērtāki, skatāmies nākotnē un mēģinām saskatīt visā notiekošajā pozitīvo! Un vēl atcerēsimies te jau piesaukto Nīdhema piemēru. Naturalizētais basketbolists Melnkalnes izlasē palīdzēja pieveikt izšķirošajā spēlē Latviju! Un nav jau tas pirmais gadījums. Arī pašiem kaut ko no tā vajadzētu mācīties!

  +3 [+] [-]

, 2019-03-02 18:35, pirms 5 gadiem
Vēl nesen, ja nemaldos Zībarts lielijās ar to, ka mēs ar savām meitenēm varam sasniegt augstus rezultātus, atšķirībā no citām izlasēm, kuras piesaista leģionāres.

Tagad dzied citu dziesmu. Domāju, ka mums ir labas saspēles vadītājas, kuras ir arī metējas.

     [+] [-]

, 2019-03-02 18:43, pirms 5 gadiem
balts rakstīja: Pilnīgi piekrītu Vītolai! Slovēņi iedeva Rondolfam, Eiropas čempji! Krievija iedeva melnim, Eiropas čempji! Melnkalne iedeva melnim, šis rezultatīvākais, Melnkalne brauc uz Pasaules čempi, mēs internetā sēžam! Ja spēlētājs vajadzīgs izlasei, jādod! Ar to tik iegūst Latvijas basketbols! Kas labāk, muldēt internetā vai godīgā cīņā izcīnīt, medaļas, Pasaules čempionātu? Kas labāks Latvijas basketbolam???
Pilnībā piekrītu Tavam viedoklim!

  -2 [+] [-]

, 2019-03-02 18:50, pirms 5 gadiem
Nē, nav tas vajadzīgs!

     [+] [-]

, 2019-03-02 19:23, pirms 5 gadiem
Atbalstu. Pedija ir lieliska saspēles vadītāja, kādas mums pašiem nav, un arī labs cilvēks. Intervijā viņa stāstīja, ka Amerikā organizē basketbola nometnes bērniem. Vīriešu izlasē vajag naturalizēt centru, kas prot savākt atlēkušās bumbas. Ja mums būtu bijis labs centrs, mēs būtu tikuši uz PK. Tas nedrīkstētu notikt masveidīgi, bet izņēmuma gadījumos jā.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-02 20:09, pirms 5 gadiem
Par nedaudzu augstas klases sportistu naturalizéśanu nevar bût iebildumi!
Ka Latvijas futbols ir pãrpludinåts ar cittautieśiem gan IR absurdi, ka dała dzimuśi Latvijã nav attaisnojums, Jo pilsonîbu lielãkã dała ieguvusi nepamatoti!
Zinu jau kãpéc daźi brêc, jo mûsu sabiedrîbã rasisti nav retums!

  +1 [+] [-]

, 2019-03-02 21:54, pirms 5 gadiem
balts rakstīja: Pilnīgi piekrītu Vītolai! Slovēņi iedeva Rondolfam, Eiropas čempji! Krievija iedeva melnim, Eiropas čempji! Melnkalne iedeva melnim, šis rezultatīvākais, Melnkalne brauc uz Pasaules čempi, mēs internetā sēžam! Ja spēlētājs vajadzīgs izlasei, jādod! Ar to tik iegūst Latvijas basketbols! Kas labāk, muldēt internetā vai godīgā cīņā izcīnīt, medaļas, Pasaules čempionātu? Kas labāks Latvijas basketbolam???
Tas dod īslaicīgu labumu. Kas Latvijas basketbolam dos vairāk - 1 spēlētāja naturalizācija un 1 reizi tikt kaut kur "virsotnē" vai sakārtota jaunatnes sistēma? Un naturalizācija var dot pretējo efektu -kazahu, baltkrievu hokejs to ļoti labi parāda.

  +2 [+] [-]

, 2019-03-02 21:56, pirms 5 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Mums pilna futbola izlase ar naturalizétiem , baigå valsts cieña, ka laukumå sasaucas krieviski?! netrûkst arî citos sporta veidos!
Bet te ak śausmas viena amerikãniete?!
Nu ir bijuši mums naturalizēti amerikāņi basī. Deva lielu labumu? Pēc tam sāka runāt latviski? Lai attīstītu sportu ir jāveido sistēma nevis jāpaļaujās uz to, ka nonaturalizēsim ārzemnieku un tad vinnēsim visus.

     [+] [-]

, 2019-03-02 21:59, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Atbalstu. Pedija ir lieliska saspēles vadītāja, kādas mums pašiem nav, un arī labs cilvēks. Intervijā viņa stāstīja, ka Amerikā organizē basketbola nometnes bērniem. Vīriešu izlasē vajag naturalizēt centru, kas prot savākt atlēkušās bumbas. Ja mums būtu bijis labs centrs, mēs būtu tikuši uz PK. Tas nedrīkstētu notikt masveidīgi, bet izņēmuma gadījumos jā.
Un tad kā krievu vīriešu izlase uz katru turnīru jaunu naturalizēto?

  +1 [+] [-]

, 2019-03-02 21:59, pirms 5 gadiem
BABKInLovis rakstīja: Francijas izlasi sen neesmu redzējis. Daudzos sporta veidos. Parasti zem Francijas karoga spēlē Āfrikas apvienotā izlase
Hokeja izlase pārsvarā izskatās pēc oriģinālajiem varžēdājiem.

  +3 [+] [-]

, 2019-03-02 22:43, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Nu ir bijuši mums naturalizēti amerikāņi basī. Deva lielu labumu? Pēc tam sāka runāt latviski? Lai attīstītu sportu ir jāveido sistēma nevis jāpaļaujās uz to, ka nonaturalizēsim ārzemnieku un tad vinnēsim visus.
Pat vislabākā sistēma nedos vēlamo rezultātu, ja tai nebūs resursu. Mēs esam neliela valsts un visiem sporta veidiem cilvēku nepietiek. Mums nebūtu kauns kādu naturalizēt, bet lielajām valstīm gan būtu jākaunas.

  +3 [+] [-]

, 2019-03-02 23:05, pirms 5 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Tas dod īslaicīgu labumu. Kas Latvijas basketbolam dos vairāk - 1 spēlētāja naturalizācija un 1 reizi tikt kaut kur "virsotnē" vai sakārtota jaunatnes sistēma? Un naturalizācija var dot pretējo efektu -kazahu, baltkrievu hokejs to ļoti labi parāda.
Neesi sajauci nodaļas? Te nav hokejs! Kāds sliktums Melnkalnei no tā, ka ar naturalizēta spēlētāja palīdzību brauks uz Pasaules čempionātu? Vai tas necels Melnkalnes basketbola līmeni?

  -2 [+] [-]

, 2019-03-03 01:26, pirms 5 gadiem
Cik ātri mēs savu dzimteni un savus pašu spēlētajus esam gatavi iemainīt pret medaļām. Es vienmēr esmu priecājies, ka mums nav naturalizēto spēlētaju. Meklējam tagad vienā personā glābēju, notraumēsies un tikai paliksi ar kauna traipu, ka naturalizēji. Priekškam? Meitenes ir tikušas uz visiem lielākajiem turnīriem, kam mums naturalizēt kādu, nu nedos viena spēlētaja mums tās medaļas, ja pārējās nespēja tikt ārā no gurpas. Nevar LV izlase naturalizēt Jordanu vai Lebronu (zinu, ka sieviešu basis, tas ir piemērs), neko citu nav jēga naturalizēt, jākapā pašiem un jaatbalsta cik var savējos, nevis jādod pilsonības kādam tikai par to ka uzspēlēs izlasē. Nepietiek vel ar kaudzi ļoti patriotisku pisloņu? Grib pilsonību un spēlēt LV izlasē, jūties šeit kā mājās - ir likums, kā to visu var iegūt normālā likumīgā ceļā - tad pretenziju nav.

  -2 [+] [-]

, 2019-03-03 07:50, pirms 5 gadiem
Robis rakstīja: Cik ātri mēs savu dzimteni un savus pašu spēlētajus esam gatavi iemainīt pret medaļām. Es vienmēr esmu priecājies, ka mums nav naturalizēto spēlētaju. Meklējam tagad vienā personā glābēju, notraumēsies un tikai paliksi ar kauna traipu, ka naturalizēji. Priekškam? Meitenes ir tikušas uz visiem lielākajiem turnīriem, kam mums naturalizēt kādu, nu nedos viena spēlētaja mums tās medaļas, ja pārējās nespēja tikt ārā no gurpas. Nevar LV izlase naturalizēt Jordanu vai Lebronu (zinu, ka sieviešu basis, tas ir piemērs), neko citu nav jēga naturalizēt, jākapā pašiem un jaatbalsta cik var savējos, nevis jādod pilsonības kādam tikai par to ka uzspēlēs izlasē. Nepietiek vel ar kaudzi ļoti patriotisku pisloņu? Grib pilsonību un spēlēt LV izlasē, jūties šeit kā mājās - ir likums, kā to visu var iegūt normālā likumīgā ceļā - tad pretenziju nav.
Nesaprotu daudzu dubultmorãli , ja no Krievijas tad pilsonîbu tika dota viduvéjïbãm un lielã skaitã, Ja no rietumiem kãdam augstas klases sportistam tad tãdas vaimanas?! Baigã aprobežotïba un stulbums! Tad nav jabrînas, ka bieži par Latvijas parstãvjiem saka, tie jau tie paśi krievi!
1 2 42 komentāri