Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

SK "Cēsis" pastiprinās ar centra spēlētāju Aiju Brumermani

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

SK "Cēsis" pastiprinās ar centra spēlētāju Aiju Brumermani
Aija Brumermane pirmajā sezonā Cēsīs spēlēja Armanda Krauliņa vadībā
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Sporta klubs "Cēsis" piektdien, 27. februārī, Latvijas-Igaunijas līgas spēlēm pieteica centra spēlētāju Aiju Brumermani. Basketboliste komandas sastāvā atgriežas pēc dzemdību atvaļinājuma.

Krišjānis Kļaviņš, SK "Cēsis" prezidents
“Aija jau mēnesi ir individuāli trenējusies un domāju, ka nopietni palīdzēs komandas rotācijā. Cēsīm viņas pievienošanās ir labs papildinājums pirms “play-off” spēlēm. Domāju, ka Aijai palikusi nepadarīta darba sajūta pēc iepriekšējās sezonas un viņas ierašanās palīdzēs Cēsīm cīņā par čempionu titulu.”

Olimpisko spēļu dalībniece Brumermane trīskārtējās Latvijas čempiones pārstāvēja 2014. gada sezonā, palīdzot komandai regulāro turnīru noslēgt pirmajā vietā. Centra spēlētāja 30 spēlēs vidēji 28:48 minūtēs guva 12,5 punktus, izcīnīja 8,6 atlēkušās bumbas un izdarīja 1,5 rezultatīvas piespēles.

Pavasarī Brumermanei pienāca labas ziņas ģimenes dzīvē. Basketboliste devās dzemdību atvaļinājumā, taču pirms tam aprīlī piedalījās Latvijas un Igaunijas līgas “Sešu finālā”, kā arī Latvijas čempionāta izslēgšanas spēlēs (vidēji 28 minūtēs 7,3 punkti un 7,0 atlēkušās bumbas).

Brumermane Cēsu treniņiem pievienosies otrdien, 3. martā.