Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Jēkabsone-Žogota nespēlē, "Mercury" 14.uzvara pēc kārtas

Jēkabsone-Žogota nespēlē, "Mercury" 14.uzvara pēc kārtas
Anete Jēkabsone-Žogota ar kolēģēm
Foto: www.wnba.com

Latvijas basketbola aizsardze Anete Jēkabsone-Žogota šonakt nedevās laukumā Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) spēlē, bet viņas pārstāvētā komanda Fīniksas "Mercury" ar 93:73 uzveica Losandželosas "Sparks", tiekot jau pie 14.panākuma pēc kārtas.

Anete Jēkabsone-Žogota šonakt vienīgā savā komandā netika pie spēles laika, bet latviešu basketbolistes pārstāvētais klubs Fīniksas "Mercury" turpināja savu iespaidīgo uzvaru sēriju. WNBA līdervienība "Mercury" ar 93:73 pārspēja Losandželosas "Sparks", tiekot pie 14.panākuma pēc kārtas.

Jau pēc pirmā puslaika "Mercury" bija 25 punktu pārsvars (61:36, pirmā ceturtdaļa uzvarēta ar 36:19), bet otrajā puslaikā "Sparks" spēja nedaudz pietuvoties. Devanna Bonere guva 22 punktus, bet Britnija Grainere un Diana Taurasi pievienoja pa 18 punktiem.

Pēc divu spēļu izbraukuma Sietlā un Losandželosā "Mercury" tagad atgriezīsies mājās, kur izspēlēs divus mačus, viens no tiem būs pret "Sparks", bet pirms tam Fīniksas basketbolistes centīsies pārspēt Ņujorkas "Liberty".

WNBA regulārajā sezonā "Mercury" ar 20 uzvarām 23 spēlēs ir pārliecinoša līdervienība. Minesotas "Lynx", kas ir otrajā vietā gan Rietumu konferencē, gan visā līgā, 24 spēlēs ir izcīnījis 18 uzvaras. Fīniksa un Minesota jau ir garantējušās vietu izslēgšanas spēlēs. Regulārā sezona noslēgsies 17.augustā.

Izmantotie resursi:
WNBA.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-07-25 10:37, pirms 10 gadiem
Nākamgad gaidām uz čempi.

     [+] [-]

, 2014-07-25 11:10, pirms 10 gadiem
futbolists1 rakstīja: šai laikam karjera NBA iet uz beigām.
Tur Andris spēlē,tas kurš Biedriņš!